Ο Dharkan επέστρεψε
Nespresso x Fusalp

Festive Black Double Espresso

Έντονο
0,80 €
Festive Black Double Espresso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ένα εορταστικό χαρμάνι από την Ονδούρα και την Ουγκάντα, με ξυλώδεις και ζεστές γλυκές νότες μπαχαρικών.
  • Vertuo
  • 7 Ένταση
  • Double Espresso
ΞΥΛΙΝΟ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

ΞΥΛΙΝΟ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

2

Πικράδα

3

Σώμα

2

0,80 €

FESTIVE BLACK DOUBLE ESPRESSO

 

Φέτος χαλαρώστε με τον festive double espresso . Ένα μείγμα Arabica από την Ονδούρα, την Ουγκάντα και όχι μόνο σας ταξιδεύει σε έναν μαγευτικό κόσμο γεύσεων που σας φέρνει αυτή τη γιορτινή αίσθηση - ένα μέρος όπου ψητά ξυλώδη αρώματα με ζεστές νότες γλυκών μπαχαρικών και μια αναλαμπή από μια νότα μαρμελάδας φρούτων σας περιμένουν. Απολαύστε το σκέτο ή με μαύρη σοκολάτα και νότες ζαχαρωμένων φρούτων ξεκλειδωμένες σε ένα Reverso, ο Festive Black Double Espresso σας προσκαλεί να κάνετε αυτή τη γιορτινή σας απόδραση αυτή τη σεζόν.Origin

Οι περισσότεροι κόκκοι για αυτό το χαρμάνι προέρχονται κυρίως από την Ονδούρα και την Ουγκάντα, πλήρως πλυμένα, 100% Arabicas.


Διαδικασία Καβουρδίσματος

Για αυτό το split roast, συνδυάζουμε κόκκους από την Ονδούρα και την Ουγκάντα στην ίδια παρτίδα και τα καβουρδίζουμε σε σκούρο βαθμό για σώμα και ένταση. Οι άλλοι καφέδες ψήνονται πιο ήπια για να δημιουργήσουν ένα μέτριο ψήσιμο συνολικά.

Οι κάψουλες μας είναι φτιαγμένες
από 80% ανακυκλωμένο αλουμίνιο


Αυτό είναι μέρος του συνεχούς ταξιδιού μας προς την ανακύκλωση, προχωρώντας περαιτέρω για την ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων και τη μεγιστοποίηση της επαναχρησιμοποίησης των υλικών προϊόντων.

Το ανακυκλωμένο αλουμίνιο απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να παραχθεί και παρέχει το τέλειο φράγμα ενάντια στο οξυγόνο, το φως και την υγρασία για να προστατεύσει τη φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ με την πάροδο του χρόνου.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 κάψουλες καβουρδισμένου αλεσμένου καφέ για το σύστημα NESPRESSO Original. Καθαρό Βάρος (για 10 κάψουλες): 100 g

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ