Ο Dharkan επέστρεψε
Nespresso x Pierre Hermé

Infiniment Espresso

Φρουτώδες
0,65 €
Infiniment Espresso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Χωρίζουμε αυτόν τον καφέ μίας προέλευσης σε δύο παρτίδες για να τον χρησιμοποιήσουμε σε ξεχωριστό καβούρδισμα. Το πρώτο split έχει τους περισσότερους κόκκους και ψήνεται σε ελαφρύ προφίλ, ενώ το δεύτερο split είναι μικρότερο, αλλά ψήνεται σε πιο σκούρο βαθμό για να αναδείξει ένταση, καθιστώντας το ένα ισορροπημένο καβούρδισμα συνολικά.
  • OriginalLine
  • 6 Ένταση
  • Espresso 40 ml

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

3

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,65 €

INFINIMENT ESPRESSO

 

Ο Infiniment Espresso φτιάχνει μια μορφή τέχνης σκέτου καφέ. Μεγαλωμένη με προσοχή, αυτή η Κολομβιανή ποικιλία Arabica κατάγεται από την Tolima, μια περιοχή που ανακαλύπτουμε σιγά σιγά περισσότερο. Αριστοτεχνικά καβουρδισμένος για να τονίσει τα ζωηρά κόκκινα φρούτα και τις απαλές νότες δημητριακών του, ο εσπρέσο αυτής της σεζόν είναι μια ωδή στην τέχνη όσων παίζουν με τις γεύσεις.

Ο Infiniment Espresso φτιάχνει μια μορφή τέχνης σκέτου καφέ. Μεγαλωμένη με προσοχή, αυτή η Κολομβιανή ποικιλία Arabica κατάγεται από την Tolima, μια περιοχή που ανακαλύπτουμε σιγά σιγά περισσότερο. Αριστοτεχνικά καβουρδισμένος για να τονίσει τα ζωηρά κόκκινα φρούτα και τις απαλές νότες δημητριακών του, ο εσπρέσο αυτής της σεζόν είναι μια ωδή στην τέχνη όσων παίζουν με τις γεύσεις.ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ


Όταν η Nespresso συναντά τον Pierre Hermé, ξεκινά μια ιστορία πάθους και γεύσης. Συνδυάζουμε την εξαιρετική τεχνογνωσία της ζαχαροπλαστικής και την τέχνη του καφέ, για να σχεδιάσουμε μια συλλογή που γιορτάζει την απολαυστική εορταστική περίοδο. Ο Pierre Hermé και οι Master Roasters της Nespresso ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή από εξαιρετικούς καφέδες, τόσο τολμηρούς όσο και νόστιμους. Μια εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ, που συμπληρώνεται από ντελικάτες λιχουδιές. Όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια στιγμή κοινής απόλαυσης.