Ο Dharkan επέστρεψε
Nespresso x Pierre Hermé

Infiniment Fruité

0,65 €
Infiniment Fruité είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Split roast, ο βραζιλιάνικος καφές ψήνεται ελαφρά για να διατηρηθεί λείος και με όλες τις βυνοποιημένες νότες δημητριακών του ανέπαφες, ενώ η πλειονότητα των κόκκων καφέ της Κολομβίας παίρνει ένα σύντομο ψήσιμο για να απελευθερώσει όλα τα λεπτότερα αρωματικά τους. Το λεπτό άλεσμα προσθέτει μια λάμψη έντασης σε αυτόν τον αρμονικό καφέ.
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΜΕΟΥΡΟ

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΜΕΟΥΡΟ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

3

Σώμα

2

0,65 €

INFINIMENT FRUITÉ

 

Ο Infiniment Fruité εμπνέεται από την ευχάριστη γεύση των φρέσκων σμέουρων. Εμπνευσμένος από τη φινέτσα και την καλλιτεχνία του maître pâtissier, οι ειδικοί της Nespresso δημιούργησαν ένα αρωματικό πάντρεμα μεταξύ κόκκων Arabica με νότες δημητριακών της Νότιας Αμερικής και της σαγηνευτικής γεύσης σμέουρου. Δοκιμάστε τον ως Cappuccino και δοκιμάστε την απαλή κρεμώδη υφή που έρχεται σε αυτή τη γιορτινή απολαυστική κούπα καφέ.

Ο λαμπερός εσπρέσο μας για αυτήν την εορταστική περίοδο - η σαγηνευτική γεύση σμέουρου σε καλλιτεχνική ισορροπία με ένα χαρμάνι καφέ με νότες δημητριακών.ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ


Όταν η Nespresso συναντά τον Pierre Hermé, ξεκινά μια ιστορία πάθους και γεύσης. Συνδυάζουμε την εξαιρετική τεχνογνωσία της ζαχαροπλαστικής και την τέχνη του καφέ, για να σχεδιάσουμε μια συλλογή που γιορτάζει την απολαυστική εορταστική περίοδο. Ο Pierre Hermé και οι Master Roasters της Nespresso ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή από εξαιρετικούς καφέδες, τόσο τολμηρούς όσο και νόστιμους. Μια εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ, που συμπληρώνεται από ντελικάτες λιχουδιές. Όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια στιγμή κοινής απόλαυσης.