Ο Dharkan επέστρεψε
Nespresso x Pierre Hermé

Infiniment Gourmand

0,65 €
Infiniment Gourmand είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Η κομψότητα της γεύσης καβουρδισμένου φουντουκιού - με τις γλυκές νότες από μπισκότο αμυγδάλου και ντελικάτη βανίλια - βρίσκει δημιουργική έκφραση στον Infiniment Gourmand. Συγκεντρώνουμε τους κόκκους Arabica της Νότιας Αμερικής με νότες δημητριακών και δίνουμε στο χαρμάνι ένα μοναδικό ψήσιμο. Σε αυτόν τον απαλό καφέ, η υπέροχη γεύση φουντουκιού έρχεται να δημιουργήσει έναν συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θυμίζουν τις καλύτερες δημιουργίες του σεφ ζαχαροπλαστείου. Προσθέστε γάλα και απολαύστε αυτόν τον υπέροχα κρεμώδη Καπουτσίνο.
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

3

Σώμα

2

0,65 €

INFINIMENT GOURMAND

 

Η κομψότητα της γεύσης καβουρδισμένου φουντουκιού - με τις γλυκές νότες από μπισκότο αμυγδάλου και ντελικάτη βανίλια - βρίσκει δημιουργική έκφραση στο Infiniment Gourmand. Συγκεντρώνουμε τους κόκκους Arabica της Νότιας Αμερικής με νότες δημητριακών και δίνουμε στο χαρμάνι ένα μοναδικό ψήσιμο. Σε αυτόν τον απαλό καφέ, η υπέροχη γεύση φουντουκιού έρχεται να δημιουργήσει έναν συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θυμίζουν τις καλύτερες δημιουργίες του σεφ ζαχαροπλαστείου. Προσθέστε γάλα και απολαύστε αυτόν τον υπέροχα κρεμώδη Καπουτσίνο.

Η εμπειρία ενός εσπρέσο Infiniment Gourmand ξεκινά με την αδιαμφισβήτητη γεύση του καβουρδισμένου φουντουκιού. Πιάστε το με τις αισθήσεις σας και ταξιδεύετε κατευθείαν στην ζεστασιά της εποχής. Ενσωματώσαμε αυτή τη γεύση στις απαλές νότες δημητριακών των κόκκων Arabica από τη Νότια Αμερική, απολαμβάνοντας τη γιορτινή αίσθηση των καβουρδισμένων φουντουκιών για να ζεστάνουν το χαρμάνι καφέ. Ελαφρά ψημένοι, αυτοί οι κόκκοι Arabica της Νότιας Αμερικής είναι τo ίδιo απίστευτα αρωματικoί. Στον Infiniment Gourmand αποτυπώσαμε τη γλύκα του φουντουκιού για να δώσουμε στον καφέ μια νότα ζαχαροπλαστικής.ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ


Όταν η Nespresso συναντά τον Pierre Hermé, ξεκινά μια ιστορία πάθους και γεύσης. Συνδυάζουμε την εξαιρετική τεχνογνωσία της ζαχαροπλαστικής και την τέχνη του καφέ, για να σχεδιάσουμε μια συλλογή που γιορτάζει την απολαυστική εορταστική περίοδο. Ο Pierre Hermé και οι Master Roasters της Nespresso ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή από εξαιρετικούς καφέδες, τόσο τολμηρούς όσο και νόστιμους. Μια εμπειρία γευσιγνωσίας καφέ, που συμπληρώνεται από ντελικάτες λιχουδιές. Όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια στιγμή κοινής απόλαυσης.