Ο Dharkan επέστρεψε
Nespresso x Fusalp

Seasonal Delight Spices

Πικάντικος
0,65 €
Seasonal Delight Spices είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ένας γιορτινός καφές που παντρεύει ένα μείγμα εσπεριδοειδών με ένα μείγμα μπαχαρικών
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml
  • Lungo 110 ml
ALL-SPICE & WINEY

ALL-SPICE & WINEY

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,65 €

SEASONAL DELIGHT SPICES

 

O Seasonal Delight Spices σας μεταφέρει στα αξιοθέατα, τους ήχους και τη μαγεία της εορταστικής αγοράς. Το απαλό μας μείγμα Arabica από τη Νότια Αμερική αποκτά μια απολαυστική γεύση μπαχαρικών και κρασιού, καθιερώνοντάς το ως τον καφέ για να δημιουργήσετε μαγικές αναμνήσεις με εορταστικά εσπεριδοειδή και ένα μείγμα μπαχαρικών που γεμίζουν το φλιτζάνι σας. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα αυτή τη σεζόν με αυτόν τον καφέ με γεύση που ζεσταίνει την καρδιά. Φτιάξτε τον καπουτσίνο και δοκιμάστε τις πικάντικες νότες κέικ που αναδύονται όταν αυτός ο καφές συναντά το γάλα.Προέλευση

Ένα απαλό, 100% μείγμα βάσης Arabica από φυσικά γλυκά φασόλια από τη Βραζιλία και ζωηρά πλυμένα φασόλια από την Κολομβία.


Διαδικασία Καβουρδίσματος

Ο βραζιλιάνικος καφές ψήνεται ελαφρά για να διατηρηθεί λείος και με όλες τις βυνοποιημένες νότες δημητριακών του ανέπαφες, ενώ η πλειονότητα των κόκκων καφέ της Κολομβίας ψήνεται λίγο για να απελευθερώσει όλα τα λεπτότερα αρωματικά τους.

Οι κάψουλες μας είναι φτιαγμένες
από 80% ανακυκλωμένο αλουμίνιο


Αυτό είναι μέρος του συνεχούς ταξιδιού μας προς την ανακύκλωση, προχωρώντας περαιτέρω για την ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων και τη μεγιστοποίηση της επαναχρησιμοποίησης των υλικών προϊόντων.

Το ανακυκλωμένο αλουμίνιο απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να παραχθεί και παρέχει το τέλειο φράγμα ενάντια στο οξυγόνο, το φως και την υγρασία για να προστατεύσει τη φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ με την πάροδο του χρόνου.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες αρωματισμένου καβουρδισμένου αλεσμένου καφέ για το σύστημα NESPRESSO Original. *Γεύση μπαχαρικών εποχής. Κατασκευάζεται στην Ελβετία. Ο καφές δεν έρχεται από την Ελβετία.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: καβουρδισμένος αλεσμένος καφές, φυσικό άρωμα εποχιακών μπαχαρικών με άλλα φυσικά αρώματα. Περιέχει αμελητέες ποσότητες ενέργειας, λίπη, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα, υδατάνθρακες, εκ των οποίων σάκχαρα, πρωτεΐνες και αλάτι.


Καθαρό Βάρος (για 10 κάψουλες): 49 g

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ