Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Altissio Decaffeinato

0,66 €
Altissio Decaffeinato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο Altissio Decaffeinato δεν περιβάλλεται από λιγότερο κρεμώδεις νότες δημητριακών σε σχέση με τον Altissio. Οι ντεκαφεϊνέ καφέδες Arabica της Λατινικής Αμερικής εξακολουθούν να υποβάλλονται σε έντονο καβούρδισμα.
  • Vertuo
  • 9 Ένταση
  • Espresso
ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ

ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,66 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο Altissio Decaffeinato κάνει αισθητή την παρουσία του. Το γεμάτο σώμα και η δυνατή γεύση espresso οφείλεται στον συνδυασμό των καφέδων Arabica από τη Νότια Αμερική με Robusta. Ο καφές Arabica από την Κόστα Ρίκα προσθέτει απαλές νότες δημητριακών. Αν και ντεκαφεϊνέ, η γεύση του έντονα καβουρδισμένου Altissio Decaffeinato δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον πρωτότυπο – παραμένει ένας καφές με κρεμώδη βασιλική περιβολή.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ένα χαρμάνι πράσινου καφέ, που είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή συνταγή του Arpeggio. Το μεγαλύτερο μέρος του χαρμανιού αποτελείται από καφέδες Arabica που υποβάλλονται σε σύντομο καβούρδισμα σε σκούρο βαθμό.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η δυνατή γεύση espresso του Altissio Decaffeinato περιβάλλεται από κρεμώδεις νότες δημητριακών. Αυτός ο καφές Vertuo διαθέτει γεμάτο σώμα και πλούσια, βελούδινη κρέμα, γεμάτη με έντονες καβουρδισμένες νότες.