Καφές & Μηχανές για το Γραφείο σας

 • 13 Εκλεκτές Ποικιλίες για κάθε στιγμή της ημέρας
 • Μηχανές καφέ που καλύπτουν τις ανάγκες σας
 • Λύσεις υπηρεσιών στα μέτρα σας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΑΦΕΣ

Ό,τι καλύτερο για τον χώρο εργασίας σας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα διαλείμματα καφέ έχουν σημασία για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων, και οι καφέδες και οι μηχανές Nespresso για γραφεία τους βοηθούν να μεταμορφώσουν μια γρήγορη κουβεντούλα σε ποιοτική συζήτηση. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, το διάλειμμα καφέ είναι μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα και μια ευκαιρία για να συζητηθούν και να μοιραστούν ιδέες σε χαλαρή ατμόσφαιρα.*

*Πηγή: Strategic Research 2014

84%

των πελατών πιστεύουν ότι οι επιχειρήσεις που σερβίρουν καφέ Nespresso, δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα.*

Ικανοποίηση και πιστότητα πελατών: Μια θετική εικόνα που αποκαλύπτει τις αξίες της εταιρίας.

Προσφέροντας ένα ρόφημα καφέ υψηλής ποιότητας, δείχνετε ότι προσέχετε κάθε λεπτομέρεια και δημιουργείτε μια θετική εντύπωση για το χώρο εργασίας σας. Εκτός από ευχάριστες στιγμές καφέ για συναδέλφους και πελάτες, οι μελέτες δείχνουν ότι η προσφορά ροφημάτων Nespresso μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία σας!*

*Πηγή: Strategic Research 2014

 • 90%

  των πελατών εκτιμούν ότι η προσφορά καφέ Nespresso δημιουργεί μια θετική εικόνα για την εταιρεία *

 • 83%

  των πελατών πιστεύουν ότι η επιλογή Nespresso υποδηλώνει πως η επιχείρηση φροντίζει τους πελάτες της. *

 • 82%

  των πελατών θεωρούν ότι η Nespresso είναι σύγχρονη. *

*Πηγή: Strategic Research 2014

13 Grands Crus to suit every taste, any time of the day

 • Ristretto Intenso

  Τολμηρό χαρμάνι Robustas από Νότια και Κεντρική Αμερική και Arabica, ο Ristretto Intenso είναι ένας καφές εξαιρετικής έντασης. Σε ristretto εκδοχή έχει μεστό σώμα και είναι πλούσιος σε νότες καβουρδισμένου. Ως ρόφημα αναπτύσσει μια ισχυρή πικράδα και νότες πιπεριού που ισορροπούνται από την πυκνή και κρεμώδη υφή του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto Origin India

  Αυτός ο έντονος ristretto αποτελεί το πάντρεμα των εκλεκτότερων Arabica με μία ιδέα Robusta από μια μοναδική περιοχή: τη νότια Ινδία. Το ενισχυμένο, αλλά και γρήγορο καβούρδισμά του, ισορροπεί τον ισχυρό χαρακτήρα του, αποκαλύπτοντας γεύσεις κακάο και αρωματικών μπαχαρικών, όπως γαρύφαλλου, πιπεριού και μοσχοκάρυδου.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Οι γευσιγνώστες του ιταλικού καφέ θα εκτιμήσουν το έντονο σώμα και την εκπληκτική επίγευση αυτής της Εκλεκτής Ποικιλίας. Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabicas Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, ο Ristretto περιβάλλει τη δυναμική προσωπικότητά του με μια πυκνή και βελούδινη κρέμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabica Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, αυτός ο έντονα καβουρδισμένος espresso διαθέτει περίπλοκο άρωμα κι εξαιρετική ισορροπία από νότες φρούτων και καλού ψησίματος. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml) με μια ιδέα αφρό γάλακτος για μια πινελιά απαλότητας.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Εξαιρετικά γευστικό χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών καφέδων Arabica και Robusta, ο Espresso Leggero προσθέτει βελούδινες νότες κακάο και δημητριακών σε ένα καλά ισορροπημένο σώμα. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Origin Brazil

  Αυθεντικός καφές Arabica, ο Espresso Origin Brazil αποτελεί ένα ντελικάτο χαρμάνι με βελούδινη υφή και μία κομψά ήπια και γλυκιά γεύση που ενισχύεται από ελαφριές νότες καλοψημένου. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Origin Guatemala

  Χαρμάνι Arabica και πλυμένου Γκουρμέ Robusta, ο Lungo Origin Guatemala αποτελεί ένα βελούδινο και ισορροπημένο χαρμάνι με έντονες νότες αποξηραμένων δημητριακών με γεύση βύνης που τονίζουν τον δριμύ του χαρακτήρα. Απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Περίπλοκο χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Forte διαθέτει έντονες νότες καβουρδισμένου καφέ με μία ελαφριά ιδέα φρούτων. Απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml) με ή χωρίς γάλα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ντελικάτο χαρμάνι από ελαφρά καβουρδισμένους Arabica Ανατολικής Αφρικής, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, ο Lungo Leggero είναι ένας εξαιρετικά αρωματικός καφές. Απολαύστε τις ήπιες νότες γιασεμιού που προτείνει σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Ο συνδυασμός νοτιοαμερικανικών Arabicas με μια ιδέα Robusta προσδίδει σε αυτό τον έντονα καβουρδισμένο καφέ όλη τη δύναμη ενός πραγματικού espresso. Πίνοντάς τον θα σας αποκαλύψει υπόνοιες από νότες κακάο και δημητριακά με ένα έντονο σώμα. Ο Espresso Decaffeinato σερβίρεται ιδανικά σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών Arabica και Robusta χωρίς καφεΐνη, ο Lungo Decaffeinato αποκαλύπτει γεύσεις κόκκινων φρούτων που ισορροπούνται από γλυκές νότες δημητριακών. Ντελικάτος και ήπιος, απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Ο Espresso Vanilla είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής. Ένας μεταξένιος αρωματισμένος καφές χάρη στο πάντρεμα του γεμάτου κι ελαφρώς καραμελωμένου αρώματος της βανίλιας με το περίπλοκο προφίλ της Εκλεκτής Ποικιλίας Espresso Forte.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Ο συνδυασμός νοτιοαμερικανικών Arabicas με μια ιδέα Robusta προσδίδει σε αυτό τον έντονα καβουρδισμένο καφέ όλη τη δύναμη ενός πραγματικού espresso. Πίνοντάς τον θα σας αποκαλύψει υπόνοιες από νότες κακάο και δημητριακά με ένα έντονο σώμα. Ο Espresso Decaffeinato σερβίρεται ιδανικά σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

ΜΗΧΑΝΕΣ

Εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους καφέ

Οι ειδικοί μας διεξάγουν μια αναλυτική εκτίμηση των αναγκών σας πριν προτείνουν τις ιδανικές λύσεις Nespresso για να καλύψουν τις απαιτήσεις των χώρων σας: υποδοχή, χώρος αναμονής, χώρος καφέ ή κουζίνα.

Επίσης προσφέρουμε εύκολες, καινοτόμες επιλογές πληρωμής ως αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς μας.

Μια αποκλειστική σειρά επαγγελματικών μηχανών καφέ
σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες σας

 • zenius

  • Εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική για γρήγορο και κορυφαίο αποτέλεσμα.
  • Δοχείο νερού 2 λίτρων για μεγάλη αυτονομία.
 • gemini

  • Προχωρημένη σχεδίαση, ευελιξία στη χρήση και διπλή κεφαλή για την παρασκευή 2 ροφημάτων καφέ ταυτοχρόνως.
  • Παρέχει τη δυνατότητα για την δημιουργία συνταγών καφέ με βάση το γάλα.
 • aguila

  • Εμβληματική ποιότητα στο τελικό ρόφημα για μεγάλη απόδοση με 2 ή 4 κεφαλές εκχύλισης και συνταγές με βάση το γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για σας;

Γνωρίζουμε ότι μια μηχανή σε πλήρη λειτουργία έχει ζωτική σημασία για την ικανοποίηση των πελατών. Η Nespresso σχεδίασε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις και καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εγγυηθεί ότι η μηχανή καφέ της επιχείρησής σας παραμένει σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και προσδοκίες της εταιρείας σας, για να παρέχουμε τέλειες υπηρεσίες έως την παραμικρή λεπτομέρεια.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
  ΜΗΧΑΝΗΣ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

The Positive Cup: Η προσέγγισή μας στη διατηρησιμότητα

Στη Nespresso, πιστεύουμε ότι κάθε κούπα καφέ δεν προσφέρει απλώς και μόνο μία στιγμή απόλαυσης, αλλά συνεισφέρει στην επανόρθωση, τον εμπλουτισμό και αναζωογόνηση των περιβαλλοντικών πηγών και κοινοτήτων. Ως επιχείρηση, η διατηρησιμότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε και βρίσκεται στην καρδιά κάθε δραστηριότητάς μας.

Μέσω της στρατηγικής μας για τη διατηρησιμότητα "The Positive Cup", θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας για το 2020 ο οποίος είναι να κάνουμε κάθε κούπα καφέ Nespresso μία θετική κούπα. Για να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα, η Nespresso έχει θέσει ορισμένες φιλόδοξες δεσμεύσεις:

 • Καφές: 100% καφές διατηρήσιμης προέλευσης
 • Κάψουλες: 100% αλουμίνιο υπεύθυνης διαχείρισης
 • Κλίμα: 100% ανθρακικά ουδέτερες λειτουργίες

Ενδιαφέρεστε για τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 8000 22 33