Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ESPRESSO

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ

Με την αυθεντική σειρά, ζήστε την απόλυτη εμπειρία espresso από έναν ήπιο φρουτώδη espresso μέχρι τον μικρό Ristretto με ναπολιτάνικο στυλ, με ή χωρίς γάλα.

Η απόλαυση του καφέ δεν γίνεται τυχαία: πρέπει να δημιουργηθεί προσεκτικά, με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς, φλιτζάνι το φλιτζάνι από τους κόκκους του καφέ μέχρι την κάψουλα, τηρώντας τις αρχές μας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
NESPRESSO

Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία καφέ σε μια μεγάλη ποικιλία από κάψουλες, κάθε μία με ξεχωριστό χαρακτήρα και άρωμα, με ή χωρίς γάλα.

 • ristretto

  Ristretto

  25 ml
 • espresso
  espresso

  Espresso

  40 ml
 • lungo
  lungo

  Lungo

  110 ml

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ

Είστε σε μια επιλογή καρτελών: επιλέξτε μια καρτέλα για να δείτε τα περιεχόμενά της παρακάτω.

Η γεύση του κάθε καφέ διαμορφώνεται από τη σύσταση του χαρμανιού της και από το terroir που προέρχεται.

ΧΑΡΜΑΝΙ

Ποικιλίες Arabica και Robusta.

Terroir

Υψόμετρο, σύνθεση εδάφους και θερμοκρασία περιβάλλοντος.

ΣΩΜΑ

Πόση ένταση θέλετε; Μπορείτε να επιλέξετε έναν καφέ με πλήρες σώμα για μια δυνατή εμπειρία ή έναν απαλό και ελαφρύ καφέ. Η επιλογή είναι δική σας.

ΠΙΚΡΑΔΑ

'Εντονη ή ήπια επίγευση. Ανακαλύψτε το επίπεδο της πικράδας που σας ταιριάζει.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Επιλέξτε ποιο επίπεδο πληρέστερων, πλουσιότερων αρωμάτων καβουρδίσματος προτιμάτε στον δικό σας καφέ Nespresso Vertuo.

Οι βασικές αρωματικές νότες καθορίζουν το αρωματικό προφίλ, τον χαρακτήρα της ποικιλίας, ανεξάρτητα από την ένταση. Οι αρωματικές νότες χωρίζονται σε 3 αρωματικές οικογένειες:

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ / ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΘΕΩΝ

Άνθη, Εσπεριδοειδή, Φρούτα-κρασί

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ

Μέλι, Δημητριακά, Καβούρδισμα

ΕΝΤΟΝΗ

Κακάο, Πικάντικη, Ξυλώδης, Έντονο καβούρδισμα

Κάθε ποικιλία αναπτύσσεται για συγκεκριμένο μέγεθος φλιτζανιού για να προσφέρει τη βέλτιστη γεύση και υφή.

Ένα μέγεθος φλιτζανιού μεγαλύτερο από το συνιστώμενο μέγεθος Nespresso, έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη εξισορρόπησης της γεύσης, καθώς περνάει πάρα πολύ νερό από μικρή ποσότητα αλεσμένων κόκκων.

ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΙ

Από την αρχή του ταξιδιού μας με τον καφέ, περισσότερα από 25 χρόνια πριν, στηρίζουμε την διατηρησιμότητα με πάθος και εξειδίκευση. Έχουμε δεσμευθεί, ότι θα εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και τη διατηρησιμότητα του καφέ που εσείς απολαμβάνετε, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα με απτά αποτελέσματα. Όλα αυτά, επειδή αναγνωρίζουμε την αξία της διατηρησιμότητας.

Περισσότερα

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Οι κάψουλες Nespresso κατασκευάζονται με αλουμίνιο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα πλούσια αρώματα του καφέ. Προσθέτοντας την ανακύκλωση καψουλών στην καθημερινή τελετουργία του καφέ σας, ο καφές σας δεν θα έχει μόνο την υπέροχη γεύση που ήδη ξέρετε. Θα σας κάνει να αισθάνεστε και υπέροχα.

Περισσότερα

ΓIATI Nespresso;

Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία καφέ Nespresso γνωρίζοντας ότι δεσμευόμαστε να έχουμε θετική επίδραση στο περιβάλλον και να προμηθευόμαστε καφέ κορυφαίας ποιότητας για να δημιουργούμε μια μεγάλη γκάμα αυθεντικών γεύσεων - όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ