Καφές & Μηχανές για το Ξενοδοχείο σας

 • 13 Εκλεκτές Ποικιλίες για κάθε προτίμηση
 • Προσφέρετε αξέχαστες εμπειρίες
 • Δώστε προστιθέμενη αξία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΑΦΕΣ

Οι Εκλεκτές μας Ποικιλίες

Ανακαλύψτε τις δεκατρείς Εκλεκτές μας Ποικιλίες. Κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα και αρώματα κι ενσαρκώνει την ψυχή της προέλευσής της. Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία είναι σχεδιασμένη για να διασφαλίζει ότι οι καλεσμένοι του ξενοδοχείου σας απολαμβάνουν απόλυτη ευχαρίστηση και ταιριάζει σε κάθε περίσταση και προτίμηση.

Δείγμα υπεροχής

Όταν επιλέγετε κάψουλες και μηχανές καφέ Nespresso για το ξενοδοχείο σας φανερώνετε το πάθος σας για υπεροχή και την αφοσίωσή σας στους πελάτες σας. Οι Εκλεκτές μας Ποικιλίες σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προέρχονται από τις πλέον εκλεκτές περιοχές σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται με μηχανές που παράγουν εξαιρετικό καφέ, σε κάθε ρόφημα. Όλα αυτά μαζί συνιστούν μια διακριτικά δυνατή "δήλωση", που επιβεβαιώνει τη σχέση της επιχείρησής σας με ένα διακεκριμένο και πολυτελές στυλ ζωής.

13 Εκλεκτές Ποικιλίες για να ταιριάξουν σε κάθε προτίμηση, κάθε στιγμή της ημέρας

 • Ristretto Intenso

  Τολμηρό χαρμάνι Robustas από Νότια και Κεντρική Αμερική και Arabica, ο Ristretto Intenso είναι ένας καφές εξαιρετικής έντασης. Σε ristretto εκδοχή έχει μεστό σώμα και είναι πλούσιος σε νότες καβουρδισμένου. Ως ρόφημα αναπτύσσει μια ισχυρή πικράδα και νότες πιπεριού που ισορροπούνται από την πυκνή και κρεμώδη υφή του.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto Origin India

  Αυτός ο έντονος ristretto αποτελεί το πάντρεμα των εκλεκτότερων Arabica με μία ιδέα Robusta από μια μοναδική περιοχή: τη νότια Ινδία. Το ενισχυμένο, αλλά και γρήγορο καβούρδισμά του, ισορροπεί τον ισχυρό χαρακτήρα του, αποκαλύπτοντας γεύσεις κακάο και αρωματικών μπαχαρικών, όπως γαρύφαλλου, πιπεριού και μοσχοκάρυδου.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Ristretto

  Οι γευσιγνώστες του ιταλικού καφέ θα εκτιμήσουν το έντονο σώμα και την εκπληκτική επίγευση αυτής της Εκλεκτής Ποικιλίας. Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabicas Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, ο Ristretto περιβάλλει τη δυναμική προσωπικότητά του με μια πυκνή και βελούδινη κρέμα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 25ml

 • Espresso Forte

  Φτιαγμένος αποκλειστικά από Arabica Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, αυτός ο έντονα καβουρδισμένος espresso διαθέτει περίπλοκο άρωμα κι εξαιρετική ισορροπία από νότες φρούτων και καλού ψησίματος. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml) με μια ιδέα αφρό γάλακτος για μια πινελιά απαλότητας.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Leggero

  Εξαιρετικά γευστικό χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών καφέδων Arabica και Robusta, ο Espresso Leggero προσθέτει βελούδινες νότες κακάο και δημητριακών σε ένα καλά ισορροπημένο σώμα. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Origin Brazil

  Αυθεντικός καφές Arabica, ο Espresso Origin Brazil αποτελεί ένα ντελικάτο χαρμάνι με βελούδινη υφή και μία κομψά ήπια και γλυκιά γεύση που ενισχύεται από ελαφριές νότες καλοψημένου. Τον απολαμβάνετε καλύτερα σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Origin Guatemala

  Χαρμάνι Arabica και πλυμένου Γκουρμέ Robusta, ο Lungo Origin Guatemala αποτελεί ένα βελούδινο και ισορροπημένο χαρμάνι με έντονες νότες αποξηραμένων δημητριακών με γεύση βύνης που τονίζουν τον δριμύ του χαρακτήρα. Απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Forte

  Περίπλοκο χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική, ο Lungo Forte διαθέτει έντονες νότες καβουρδισμένου καφέ με μία ελαφριά ιδέα φρούτων. Απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml) με ή χωρίς γάλα.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Lungo Leggero

  Ντελικάτο χαρμάνι από ελαφρά καβουρδισμένους Arabica Ανατολικής Αφρικής, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, ο Lungo Leggero είναι ένας εξαιρετικά αρωματικός καφές. Απολαύστε τις ήπιες νότες γιασεμιού που προτείνει σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Decaffeinato

  Ο συνδυασμός νοτιοαμερικανικών Arabicas με μια ιδέα Robusta προσδίδει σε αυτό τον έντονα καβουρδισμένο καφέ όλη τη δύναμη ενός πραγματικού espresso. Πίνοντάς τον θα σας αποκαλύψει υπόνοιες από νότες κακάο και δημητριακά με ένα έντονο σώμα. Ο Espresso Decaffeinato σερβίρεται ιδανικά σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Lungo Decaffeinato

  Χαρμάνι Νοτιοαμερικανικών Arabica και Robusta χωρίς καφεΐνη, ο Lungo Decaffeinato αποκαλύπτει γεύσεις κόκκινων φρούτων που ισορροπούνται από γλυκές νότες δημητριακών. Ντελικάτος και ήπιος, απολαύστε τον σε κούπα Lungo (110 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 110ml

 • Espresso Vanilla

  Ο Espresso Vanilla είναι ένας αρωματισμένος καφές που δημιουργήθηκε με βάση τον Espresso Forte, ένα περίπλοκο κι έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι από Arabica Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής. Ένας μεταξένιος αρωματισμένος καφές χάρη στο πάντρεμα του γεμάτου κι ελαφρώς καραμελωμένου αρώματος της βανίλιας με το περίπλοκο προφίλ της Εκλεκτής Ποικιλίας Espresso Forte.

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

 • Espresso Caramel

  Ο συνδυασμός νοτιοαμερικανικών Arabicas με μια ιδέα Robusta προσδίδει σε αυτό τον έντονα καβουρδισμένο καφέ όλη τη δύναμη ενός πραγματικού espresso. Πίνοντάς τον θα σας αποκαλύψει υπόνοιες από νότες κακάο και δημητριακά με ένα έντονο σώμα. Ο Espresso Decaffeinato σερβίρεται ιδανικά σε μικρή κούπα (40 ml).

  Ένταση:             

  Μέγεθος κούπας: 40ml

ΜΗΧΑΝΕΣ

Αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις

Συνδυάζοντας λειτουργική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, όλες οι επαγγελματικές μηχανές Nespresso είναι εξοπλισμένες με ένα αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης. Ristrettos, Espressos, Lungos ή οποιαδήποτε από τις συνταγές μας με καφέ και γάλα μπορεί να παρασκευαστούν απλά και γρήγορα.

Οι μηχανές Nespresso ωθούν το νερό στην ιδανική θερμοκρασία μέσα από τον αλεσμένο καφέ χάρη στην αντλία υψηλής πίεσης. Αυτή η ισχυρή διαδικασία εκχύλισης παράγει μια ασύγκριτη κρέμα (ο χρυσός αφρός που επικάθεται στον καφέ) και σφραγίζει όλα τα αρώματα καφέ.

Μια αποκλειστική σειρά επαγγελματικών μηχανών καφέ
σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 • zenius

  • Εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική για γρήγορο και υψηλό αποτέλεσμα
  • Δοχείο νερού 2 λίτρων για μεγάλη αυτονομία.
 • gemini

  • Προχωρημένη σχεδίαση, ευελιξία στη χρήση και διπλή κεφαλή για την παρασκευή 2 ροφημάτων καφέ ταυτοχρόνως.
  • Παρέχει τη δυνατότητα για την δημιουργία συνταγών καφέ με βάση το γάλα.
 • aguila

  • Εμβληματική ποιότητα στο τελικό ρόφημα για μεγάλη απόδοση με 2 ή 4 κεφαλές εκχύλισης και συνταγές με βάση το γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Επωφεληθείτε περισσότερο από τον καφέ σας

Χάρη στην ευρεία γκάμα αξεσουάρ μας για την παρουσίαση και την απόλαυση του καφέ στο ξενοδοχείο σας, η Nespresso διασφαλίζει ότι όλες οι Εκλεκτές Ποικιλίες, σας προσφέρουν μία πραγματικά εξαιρετική στιγμή.

Η Nespresso δημιούργησε διάφορες συλλογές, από κούπες έως θήκες παρουσιάσεων. Μπορείτε να επίσης να επιλέξετε μονάδες αποθήκευσης και μια σειρά καθαριστικών προϊόντων για τις μηχανές σας.

Ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας με μια αποκλειστική σειρά αξεσουάρ

 • ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  Λιτή και κομψή σειρά φλιτζανιών που σχεδιάστηκαν ειδικά για την Επαγγελματική συλλογή.

 • ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΨΟΥΛΩΝ

  Από διανομείς καψουλών για καφέ έως θήκες παρουσίασης.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

  Απολαύστε συνταγές καφέ με γάλα μέσω αξεσουάρ που ζεσταίνουν και αφρίζουν το γάλα εύκολα και γρήγορα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για σας;

Γνωρίζουμε ότι μια μηχανή σε πλήρη λειτουργία έχει ζωτική σημασία για την ικανοποίηση των πελατών. Η Nespresso σχεδίασε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις και καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εγγυηθεί ότι η μηχανή καφέ της επιχείρησής σας παραμένει σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και προσδοκίες της εταιρείας σας, για να παρέχουμε τέλειες υπηρεσίες έως την παραμικρή λεπτομέρεια.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
  ΜΗΧΑΝΗΣ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ

Ενδιαφέρεστε για τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 8000 22 33