Μηχανές

Αγορά Ανά
Επιλογές Αγορών
Τιμή
 1. Essenza Mini
  Essenza Mini

  H Essenza Mini συνδυάζει ευκολία στη χρήση, μινιμαλιστική κομψότητα και την ασύγριτη ποιότητα της Nespresso. 

  119,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 2. Pixie
  Pixie

  Η Pixie σχεδιάστηκε ως το ευφυές μοντέλο της γκάμας των μηχανών μας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένων λειτουργιών σε μια εντυπωσιακά μικρή μηχανή.

  198,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 3. Citiz
  Citiz

  Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο. 

  215,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 4. CitiZ Chiara Ferragni Limited Edition
  CitiZ Chiara Ferragni Limited Edition
  225,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 5. Citiz Platinum
  Citiz Platinum

  Με καινούριο design, η CitiΖ Platinum συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design.

  292,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 6. Citiz & Milk
  Citiz & Milk

  Ανανεωμένο retro design με ενσωματωμένο παρασκευαστή αφρού γάλακτος. Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο.

  288,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 7. Lattisima One
  Lattisima One

  Η Lattissima One σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε Cappuccino και Latte Macchiato κορυφαίας ποιότητας στο σπίτι σας, όποτε εσείς θέλετε.

  325,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 8. Gran Lattissima
  Gran Lattissima

  Με τον μοναδικό σχεδιασμό της Latissima και το σύστημα one-touch μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ απλά και γρήγορα. 

  468,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 9. Creatista Plus
  Creatista Plus

  Η Nespresso Creatista Plus σας επιτρέπει να φτιάξετε εξαιρετικής ποιότητας, αυθεντικές συνταγές Latte Art στο σπίτι σας, χάρη στην τεχνογνωσία της Nespresso και στο αυτόματο ακροφύσιο της μηχανής. 

  770,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 10. Barista
  Barista

  Τώρα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας όποια συνταγή θέλετε! Από το να παρασκευάσετε αναζωoγονητικά δροσερό καφέ με πάγο μέχρι και να εμβαθύνετε στην τέχνη του latte art, δημιουργώντας ροφήματα που συναγωνίζονται αυτά της αγαπημένης σας καφετέριας. Με γούστο και με στυλ.

  298,76 €
  Διαθέσιμα χρώματα: