Ο Dharkan επέστρεψε

Μηχανές

Αγορά Ανά
Επιλογές Αγορών
ΧΡΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
Τιμή
 1. Citiz & Milk
  Citiz & Milk

  Ανανεωμένο retro design με ενσωματωμένο παρασκευαστή αφρού γάλακτος. Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο.

  Διαθέσιμα χρώματα:
 2. Citiz Platinum
  Citiz Platinum

  Με καινούριο design, η CitiΖ Platinum συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design.

  Διαθέσιμα χρώματα:
 3. Lattisima One
  Lattisima One

  Η Lattissima One σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε Cappuccino και Latte Macchiato κορυφαίας ποιότητας στο σπίτι σας, όποτε εσείς θέλετε.

  Διαθέσιμα χρώματα:
 4. Pixie
  Pixie

  Η Pixie σχεδιάστηκε ως το ευφυές μοντέλο της γκάμας των μηχανών μας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένων λειτουργιών σε μια εντυπωσιακά μικρή μηχανή.

  Διαθέσιμα χρώματα:
 5. Barista
  Barista

  Τώρα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας όποια συνταγή θέλετε! Από το να παρασκευάσετε αναζωoγονητικά δροσερό καφέ με πάγο μέχρι και να εμβαθύνετε στην τέχνη του latte art, δημιουργώντας ροφήματα που συναγωνίζονται αυτά της αγαπημένης σας καφετέριας. Με γούστο και με στυλ.

  298,76 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 6. Citiz & Milk Platinum
  Citiz & Milk Platinum

  Updated retro-modern design, with an integrated milk frother. With its new design, CitiZ & &Milk Platinum continues to please both Nespresso coffee drinkers and design lovers, adding a touch of elegance to coffee rituals around the globe.

  339,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα: