Μηχανές

Αγορά Ανά
Επιλογές Αγορών
ΧΡΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
 1. Μαύρο 5 στοιχεία
 2. Άσπρο 4 στοιχεία
 3. Κόκκινο 5 στοιχεία
 4. Ασημένια 5 στοιχεία
 5. Τιτάνιο 1 στοιχείο
 6. Άσπρο 1 στοιχείο
Τιμή
 1. Essenza Mini
  Essenza Mini

  The new Essenza Mini machine combines ease-of-use, minimalist beauty, and unrivaled quality to create the perfect cup every time. It's the small machine that opens up the whole world of Nespresso coffee.

  Διαθέσιμα χρώματα:
 2. Pixie
  Pixie

  Η Pixie σχεδιάστηκε ως το ευφυές μοντέλο της γκάμας των μηχανών μας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένων λειτουργιών σε μια εντυπωσιακά μικρή μηχανή.

  149,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 3. Essenza Plus
  Essenza Plus

  Με συμπαγές design που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, η Essenza Plus της Nespresso είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεστε. Διαθέτει λειτουργία παραγγελίας με το πάτημα ενός κουμπιού.

  178,50 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 4. Citiz
  Citiz

  Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο. 

  179,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 5. Citiz & Milk
  Citiz & Milk

  Ανανεωμένο retro design με ενσωματωμένο παρασκευαστή αφρού γάλακτος. Με καινούριο design, η CitiΖ συνεχίζει να ενθουσιάζει τόσο τα μέλη της Nespresso όσο και τους λάτρεις του design, αφού προσθέτει μία νότα κομψότητας στην τελετουργία του καφέ ανά τον κόσμο.

  249,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 6. Lattisima One
  Lattisima One

  Η Lattissima One σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε Cappuccino και Latte Macchiato κορυφαίας ποιότητας στο σπίτι σας, όποτε εσείς θέλετε.

  259,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 7. Lattissima Touch
  Lattissima Touch

  Εξαιρετική ευκολία για να απολαμβάνετε στο σπίτι την ευχαρίστηση πολλών συνταγών καφέ με γάλα με το άγγιγμα ενός πλήκτρου αφής.

  319,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 8. Lattissima Pro
  Lattissima Pro

  Η νέα Lattissima Pro εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές μηχανές espresso, προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα με την ευκολία που προσφέρει η οθόνη αφής. Τώρα μπορείτε να προσφέρετε τις πιο απολαυστικές συνταγές στο σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού.

  499,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα:
 9. Barista
  Barista

  Τώρα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας όποια συνταγή θέλετε! Από το να παρασκευάσετε αναζωoγονητικά δροσερό καφέ με πάγο μέχρι και να εμβαθύνετε στην τέχνη του latte art, δημιουργώντας ροφήματα που συναγωνίζονται αυτά της αγαπημένης σας καφετέριας. Με γούστο και με στυλ.

  239,00 €
  Διαθέσιμα χρώματα: