Ο Dharkan επέστρεψε
Gran Lungo | 150 ml

Arondio

0,71 €
Arondio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο βασικός καφές σε αυτό το Nespresso Gran Lungo είναι πλυμμένος Κολομβιανός Arabica, ο οποίος δίνει στο Vertuo Arondio μια λεπτή οξύτητα και μια ομαλή νότα δημητριακών. Η ολοκλήρωση του είναι απλώς ένα άγγιγμα ενός εξαιρετικού πλυμμένου Robusta Γουατεμάλας.
  • Vertuo
  • 6 Ένταση
  • Gran Lungo
ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΗΠΙΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ ΗΠΙΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

3

Πικράδα

4

Σώμα

3

0,70 €
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Οι πλυμένοι Arabica Κολομβίας του Vertuo Arondio και η δόση από γκουρμέ, πλυμένη Robusta Γουατεμάλας αλληλοσυμπληρώνονται. Ένας ήπιος Gran Lungo, αλλά με εσωτερική δύναμη πίσω από τις νότες δημητριακών, με ήπια οξύτητα και μια αίσθηση δύναμης της Robusta. Υποβάλλουμε σε ξεχωριστό καβούρδισμα αυτήν την κάψουλα καφέ Vertuo. Ο Arabica Κολομβίας υποβάλλεται σε ήπιο αλλά εκτεταμένο καβούρδισμα, διατηρώντας την αίσθηση οξύτητας και αναπτύσσοντας τον μεστό χαρακτήρα και τις ήπιες νότες δημητριακών του καφέ. Η πλυμένη Robusta Γουατεμάλας υποβάλλεται σε σκούρο και εκτεταμένο καβούρδισμα για να αναδειχθούν περισσότερο οι νότες δημητριακών. Η Robusta προσφέρει επίσης σε αυτόν τον καφέ Vertuo μια πιο πυκνή κρέμα καφέ
 
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
O Arabica Κολομβίας υποβάλλεται σε ήπιο αλλά εκτεταμένο καβούρδισμα, διατηρώντας την αίσθηση οξύτητας και αναπτύσσοντας τον μεστό χαρακτήρα και τις ήπιες νότες δημητριακών του καφέ. Η πλυμένη Robusta Γουατεμάλας υποβάλλεται σε σκούρο και εκτεταμένο καβούρδισμα.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ο Vertuo Arondio είναι ήπιος, με μεστές, απαλές νότες δημητριακών. Η διακριτική οξύτητα και η βαθιά, ήπια ένταση δίνουν σε αυτόν τον μεγάλο, σκέτο καφέ έναν προσιτό χαρακτήρα.