Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Bianco Forte

0,94 €
Bianco Forte είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ανακαλύψτε το χαρμάνι αρωματικού καφέ για γάλα. Arabica από την Κένυα και την Κολομβία αναδεικνύονται μέσα από τη γλυκύτητα του γάλακτος, με πλούσια καβουρδισμένες νότες και νότες δημητριακών.
  • Vertuo
  • Mug
ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

Καβούρδισμα

5

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

1

0,94 €

Γιατί μας αρέσει: Όταν προσθέτετε γάλα στον BIANCO FORTE, ο γευστικός χαρακτήρας αυτού του καφέ για μεγάλο φλιτζάνι παραμένει ευδιάκριτος μέσα από τη γλυκύτητα του γάλατος. Πρόκειται για μια δυναμική ισορροπία και την επιτυγχάνουμε με το ξεχωριστό καβούρδισμα επιλεγμένων χαρμανιών Arabicas από την Κολομβία και την Κένυα. Ο BIANCO FORTE είναι ο τέλειος καφές για μεγάλο φλιτζάνι, με πλούσια καβουρδισμένη γεύση και νότες δημητριακών που ξεχωρίζουν μέσα από το γάλα.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Η τέχνη του καβουρδίσματος απαιτεί λεπτές ισορροπίες μεταξύ της θερμοκρασίας, του χρόνου καβουρδίσματος και του χρώματος των κόκκων καφέ. Το σωστό καβούρδισμα παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της ιδανικής αρμονίας μεταξύ καφέ και γάλακτος. Δοκιμάσαμε πολλούς συνδυασμούς μέχρι να ανακαλύψουμε αυτόν που προσφέρει την ιδανική γευστική ισορροπία του BIANCO FORTE με γάλα. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένα ξεχωριστό σκούρο καβούρδισμα. Ένα μέρος του χαρμανιού υποβάλλεται σε εκτεταμένο και σκούρο καβούρδισμα. Το άλλο μέρος υποβάλλεται σε ελαφρώς γρηγορότερο καβούρδισμα, με ελαφρώς πιο ανοιχτό χρώμα. Όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο καβουρδίσματα, το χαρμάνι αναπτύσσει αυτό το ιδιαίτερα καβουρδισμένο άρωμα που συνδυάζεται τόσο καλά με τη γλυκιά γεύση του γάλατος.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με έμπνευση από τους baristi στη Μελβούρνη, τους ειδικούς στις δυνατές αλλά ισορροπημένες γεύσεις. Με μια γουλιά του BIANCO FORTE με γάλα, γεύεστε την ισχυρή γεύση καβουρδισμένου καφέ να αναδεικνύεται από το γάλα, σαν μια λάμψη τη νύχτα. Ένας έντονος και μεστός καφές, πλούσιος σε καβουρδισμένες νότες και νότες δημητριακών. Αυτή η δόση γάλακτος μαλακώνει γλυκά τη χαρακτηριστική πικρή νότα του καφέ.