Ο Dharkan επέστρεψε
Double Espresso | 80 ml

Double Espresso Chiaro

0,71 €
Double Espresso Chiaro είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Καθαρός Arabica από την Κεντρική και την Νότια Αμερική
  • Vertuo
  • 8 Ένταση
  • Double Espresso
Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

2

0,70 €
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο Double Espresso Chiaro είναι χαρμάνι Arabica καφέδων από τη Λατινική Αμερική. Αυτός ο double espresso περιέχει πλυμένους και επεξεργασμένους φυσικής επεξεργασίας Arabica. Οι δύο επεξεργασίες του καφέ προσφέρουν ξεχωριστά, διαφορετικά αρωματικά προφίλ και γι’ αυτό υποβάλλουμε σε ξεχωριστό καβούρδισμα τα δύο είδη για να αναδείξουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Έντονα και σύντομα καβουρδίσματα και στους δύο καφέδες αναδεικνύουν τη δύναμή τους, χωρίς να κρύβουν τα ξυλώδη, γήινα αρώματα των καφέδων. Αυτός ο Nespresso Vertuoline double shot είναι ιδανικός για να ολοκληρώνετε τα γεύματά σας με απόλαυση. Ο Double Espresso Chiaro είναι επίσης μια ιδανική εναλλακτική λύση για τη δημιουργία συνταγών με πάγο, ειδικά Freddo Espresso.
 
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Οι πλυμένοι Arabica του Double Espresso Chiaro καβουρδίζονται ξεχωριστά από τους Arabica με επεξεργασία εν ξηρώ, παρότι και οι δύο ποικιλίες καφέ υποβάλλονται σε έντονο και σύντομο καβούρδισμα. Οι δύο επεξεργασίες προσφέρουν τα ξεχωριστά αρωματικά προφίλ του καφέ.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ο Double Espresso Chiaro είναι έντονος, αλλά με ξυλώδεις, γήινες νότες που προσφέρουν σε αυτόν τον διπλό καφέ μοναδική ισορροπία που τον κάνει προσιτό.
Συστατικά και Αλλεργείες
10 capsules of roast and ground coffee for the Nespresso system
Ingredients
Packaged in a protective atmosphere.

Ingredients

roast and ground coffee, partially decaffeinated roast and ground coffee.
This blend offers you the Robusta richness with same in-cup caffeine levels of our existing VERTUO coffees, thanks to a partial decaffeination of a fraction of the Robusta portion.

Made in Switzerland