Ο Dharkan επέστρεψε

Decaffeinato

Έντονος και Γεμάτος

Ιδανικός για Espresso (40 ml)

Προτείνεται επίσης για Lungo (110 ml)

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
/ 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ

Ο Decaffeinato είναι ένα χαρμάνι καφέ χωρίς καφεΐνη από Arabica Νότιας Αμερικής με μία ιδέα Robusta.
Υποβάλλουμε αυτούς τους καφέδες χωρίς καφεΐνη σε σύντομο, αλλά έντονο σκούρο καβούρδισμα που αναπτύσσει τις νότες ψημένου του καφέ και ενισχύει το μεστό του σώμα. Οι απαλές νότες κακάο και ψημένων δημητριακών θα σας ωθήσουν μέσα στην πλούσια αρωματική τους ένταση. Οι καφέδες Arabica και Robusta – από Κολομβία, Βραζιλία και άλλες νοτιοαμερικάνικες προελεύσεις – υποβάλλονται σε πολύ προσεκτική αφαίρεση της καφεΐνης, για να διατηρηθεί η αρωματική τους πολυπλοκότητα. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον Decaffeinato ακόμα και πριν τα μεσάνυχτα.

Αρωματικό Προφίλ

Ο Decaffeinato είναι πλούσιος αρωματικά, τόσο στον καφέ όσο και στην παχιά του κρέμα. Μπορείτε να αισθανθείτε την ντελικάτη νότα κακάο και τη δυνατή νότα ψημένων δημητριακών σε αυτόν τον μεστό espresso χωρίς καφεΐνη. Τα αρώματα του καλοψημένου δίνουν σε αυτόν τον Nespresso χωρίς καφεΐνη μια ένταση που θα σας κατακλύσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Προέλευση

Δίνουμε στους καφέδες αυτού του Nespresso decaf espresso ένα σύντομο, έντονο και σκούρο καβούρδισμα. Αναπτύσσει νότες ψημένου και ενισχύει το μεστό σώμα του καφέ.

Προέλευση

Σε αυτό το χαρμάνι των νοτιοαμερικάνικων Arabica συνυπάρχει μια ιδέα Robusta, για να προσδώσει την ένταση στον Nespresso Decaffeinato. Ο πλυμένος Arabica της Κολομβίας φέρνει μια αίσθηση φρούτων που εξισορροπείται από τη γλυκιά νότα δημητριακών του βραζιλιάνικου Arabica. Η Robusta επίσης προσθέτει πυκνότητά στο σώμα του χαρμανιού αυτού του καφέ Nespresso Professional. Όλοι οι καφέδες υποβάλλονται σε προσεκτική διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης πριν το καβούρδισμα.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.