Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Diavolitto

0,61 €
Diavolitto είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
O Diavolitto είναι ένα original χαρμάνι που συνδυάζει κόκκους Robusta από την Κεντρική και Νότια Αμερική με Brazilian Arabica. Το ρόφημα που προκύπτει είναι ένας εκπληκτικά ισχυρός Espresso. Οι πλυμένοι Robusta και Arabica προσδίδουν σε αυτό το έντονο μείγμα μια απαλή και λεπτή υφή.
  • Vertuo
  • 11 Ένταση
  • Espresso
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΡΟΣ & ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΡΟΣ & ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,61 €
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΡΟΣ & ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
 
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ένας καφές για έντονο, δυνατό espresso. Ο Diavolitto μόνο με λεπτές νότες ξύλου δρυός και δέρματος και βελούδινη και κρεμώδη υφή. Χρησιμοποιούμε Arabica και Robustas σε αυτόν τον καφέ Vertuo, πλυμένους και φυσικής επεξεργασίας. Οι Robusta Λατινικής Αμερικής προσφέρουν σε αυτόν τον καφέ Vertuo πυκνή κρέμα και έντονη γεύση. Οι Arabica Λατινικής Αμερικής προσθέτουν πιο διακριτικά αρώματα. Και βρήκαμε έναν ασυνήθιστο Robusta Γουατεμάλας που προστέθηκε στο χαρμάνι για βελούδινη και κρεμώδη υφή. Αυτός ο Vertuo espresso είναι ένα έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι Arabica και Robusta. Υποβάλλουμε κάθε καφέ σε ξεχωριστό καβούρδισμα, ώστε τα χαρακτηριστικά της προέλευσής του να διατηρούνται.
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Αυτός ο καφές Vertuo είναι ένα έντονα καβουρδισμένο χαρμάνι καφέ Arabica και Robusta. Υποβάλλουμε κάθε καφέ σε ξεχωριστό καβούρδισμα, ώστε τα χαρακτηριστικά της προέλευσής του να διατηρούνται.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ένας καφές για έντονο, δυνατό espresso με λεπτές νότες ξύλου δρυός και δέρματος και βελούδινη κρεμώδη υφή.