Ο Dharkan επέστρεψε
Double Espresso | 80 ml

Double Espresso Scuro

0,71 €
Double Espresso Scuro είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Arabica και Robusta από την Κεντρική Αμερική
  • Vertuo
  • 11 Ένταση
  • Double Espresso
Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,70 €
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο Double Espresso Scuro είναι ένα χαρμάνι έντονου καβουρδίσματος Robusta και Arabica, όλοι τους καφέδες από την Κεντρική Αμερική. Ο Robusta προέρχεται από τη Γουατεμάλα και ο Arabica από την Κόστα Ρίκα. Ο Robusta σε αυτόν τον Nespresso Vertuoline double shot τού προσφέρει τη διπλή του απόλαυση. Αυτός ο double espresso καφές καβουρδίζεται σε δύο στάδια: διατηρούμε τον Robusta και τον Arabica ξεχωριστούς, αλλά τους υποβάλλουμε και τους δύο σε πλήρες καβούρδισμα, για να αναπτυχθεί η έντονη νότα κακάο και να εξασφαλιστεί ο σκούρος, καπνιστός χαρακτήρας του Double Espresso Scuro. Ένας καφές έντονος και μεστός, με διπλή απόλαυση και διακριτικές νότες βανίλιας που κάνουν ακόμη πιο σύνθετη τη δύναμή του. Ο Double Espresso Scuro είναι επίσης μια ιδανική εναλλακτική λύση για τη δημιουργία συνταγών με πάγο, ειδικά Freddo Cappuccino.
 
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Αυτός ο Nespresso double espresso καβουρδίζεται με ξεχωριστό διαχωρισμό: διατηρούμε ξεχωριστά τον Robusta και τον Arabica, αλλά τους καβουρδίζουμε πλήρως και τους δύο. Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει την έντονη νότα κακάο και τον καπνιστό χαρακτήρα του Double Espresso Scuro.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ο Double Espresso Scuro είναι ένας διπλός, μεγάλος espresso έντονος και με μεστό σώμα. Διαθέτει καπνιστό χαρακτήρα που ισορροπούν οι νότες κακάο και βανίλιας, για διπλή απόλαυση.