Ο Dharkan επέστρεψε

Caffé Vanilio

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
7 / 13
Ένταση

0,50 €

0,50 €

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Για τη δημιουργία του Espresso Vanilla, προσθέσαμε τη γεύση βανίλιας στους λατινοαμερικανικούς Arabica του Espresso Forte.

Μια ονειρική γεύση βανίλιας γεμίζει ένα μεταξένιο χαρμάνι Arabica από τη Νότια Αμερική και συμπληρώνεται με ψημένες νότες από βύνη και δημητριακά. Απολαύστε τον με γάλα και γευτείτε τις νότες από κέικ βανίλιας και καραμέλας που αναδύονται και θυμίζουν αφογκάτο.

Αρωματικό Προφίλ

Ένας απολαυστικός συνδυασμός της βανίλιας και του καφέ που αποτελεί την βάση, ο οποίος αποπνέει νότες δημητριακών και κόκκινων φρούτων, έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύει γλυκά αρωματικά μπισκότου και μια πινελιά ξηρών καρπών.

Προέλευση

Αυτός ο καφές δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την σειρά επαγγελματικού καφέ και καβουρδίζεται χρησιμοποιώντας την τεχνική split roast, διαχωρίζοντας τους καφέδες ανά χώρα προέλευσης. Οι δύο ποικιλίες καβουρδίζονται μέτρια προς ελαφριά για σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να ταιριάζουν και να μην υπερισχύουν από τις προστιθέμενες γεύσεις, δημιουργώντας ένα πολύ ισορροπημένο, προσιτό καβούρδισμα.

Προέλευση

Βραζιλία, Κολομβία

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.