Ο Dharkan επέστρεψε

Caffé Caramello

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
7 / 13
Ένταση

0,50 €

0,50 €

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Απολαύστε τη γεύση καραμέλας και μπισκότου που αναδύει το χαρμάνι με μεταξένια υφή Arabica από τη Νότια Αμερική σε συνδυασμό με ψημένες νότες από βύνη και ξηρούς καρπούς. Δοκιμάστε το ως καπουτσίνο, αναδεικνύει τη νότα του κέικ αμυγδάλου και βανίλιας που συμπληρώνει τη νότα καραμέλας.

Για όλες τις δημιουργίες σας με άρωμα καραμέλας

Αρωματικό Προφίλ

Ο απολαυστικός συνδυασμός της πρόσθετης γεύσης καραμέλας με τις νότες δημητριακών και κόκκινων φρούτων του καφέ που αποτελεί την βάση, αναδεικνύουν γλυκά αρώματα μπισκότου με μια πινελιά ξηρών καρπών.

Προέλευση

Αυτός ο καφές δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την σειρά επαγγελματικού καφέ και καβουρδίζεται χρησιμοποιώντας την τεχνική split roast, διαχωρίζοντας τους καφέδες ανά χώρα προέλευσης. Οι δύο ποικιλίες καβουρδίζονται μέτρια προς ελαφριά για σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να ταιριάζουν και να μην υπερισχύουν από τις προστιθέμενες γεύσεις, δημιουργώντας ένα πολύ ισορροπημένο, προσιτό καβούρδισμα.

Προέλευση

Βραζιλία, Κολομβία

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.