Ο Dharkan επέστρεψε

Finezzo

Φρουτώδης και Ζωηρός

Ιδανικός για Lungo (110 ml)

Προτείνεται επίσης για Espresso (40 ml)

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
5 / 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟΣ

Όταν δοκιμάζετε τον Finezzo είναι σαν να ανακαλύπτετε έναν κρυφό κήπο ήπια πλυμένων καφέδων.
Καβουρδίζουμε ελαφρά αυτούς τους καφέδες Arabica, για να διατηρήσουμε τα ντελικάτα τους αρώματα. Ο συγκεκριμένος καφές Finezzo έχει μια απαλή οξύτητα και τα μεθυστικά αρώματα λουλουδιών, όπως γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντου, θα σας μαγέψουν.

Αρωματικό Προφίλ

Oι πλυμένοι Arabica χαρίζουν σε αυτόν τον καφέ Finezzo τις ντελικάτες νότες γιασεμιού, ανθών πορτοκαλιάς και περγαμόντου. Η απαλή οξύτητα του Finezzo λαμπυρίζει σας τις σταγόνες της πρωινής δροσιάς στα πέταλα των λουλουδιών ενός μυστικού κήπου.

Προέλευση

Αυτοί οι καφέδες Arabica καβουρδίζονται ελαφρά, για να διατηρηθούν ζωντανά τα ντελικάτα αρώματά τους. Η πιο χοντρή άλεση επιτρέπει το αργό απόσταγμα αυτού του Finezzo, για να ανθήσουν πλήρως τα φίνα αρώματα λουλουδιών.

Προέλευση

Ο Nespresso Finezzo περιέχει ήπιους αρωματικούς καφέδες από την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Οι κρυφοί θησαυροί του απαρτίζονται από έναν Arabica Αιθιοπίας από την Ανατολική Αφρική και έναν κολομβιανό Arabica από την Νότια Αμερική. Περιλαμβάνει επίσης ήπιους πλυμένους Arabica από τη Λατινική Αμερική.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.