Ο Dharkan επέστρεψε
Gran Lungo | 150 ml

Fortado

0,71 €
Fortado είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Επιλέξαμε ένα φυσικά επεξεργασμένο ινδικό Robusta για την υψηλή ποιότητα, την απαράμιλλη ένταση και το γεμάτο σώμα του. Εάν γεύεστε νότες κακάο και βελανιδιάς, για αυτές είναι υπεύθυνος ο πλυμένος Κολομβιανός Arabica που συνδυάσαμε μαζί με το Robusta.
  • Vertuo
  • 8 Ένταση
  • Gran Lungo
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΩΜΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΩΜΑ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,70 €
 
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο πιο δυνατός καφές Vertuo σε μέγεθος Gran Lungo - ο Fortado. Ο Vertuo Fortado είναι ένα χαρμάνι καφέ Arabica και Robusta με απόλυτη δύναμη. Επιλέξαμε έναν φυσικής επεξεργασίας Robusta Ινδίας για την υψηλή του ποιότητα, την απαράμιλλη ένταση και το μεστό σώμα του. Οι νότες κακάο και ξύλου που γεύεστε προέρχονται από τον πλυμένο Arabica Κολομβίας που αναμίξαμε με τον Robusta. Οι καφέδες υποβάλλονται σε ξεχωριστό καβούρδισμα: το εκτεταμένο καβούρδισμα του Robusta εξασφαλίζει την εξάλειψη της σκληρότητας, ενώ το πιο σκούρο, εκτεταμένο καβούρδισμα του καφέ Κολομβίας αναπτύσσει τα ξεχωριστά αρωματικά χαρακτηριστικά του. Με έντονο χαρακτήρα και πλήρη κρέμα, ο Vertuo Fortado είναι απόλυτα δυνατός.
 
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Αυτός ο καφές σας προσφέρει όλη την ένταση της Robusta χωρίς καθόλου σκληρότητα. Το εκτεταμένο καβούρδισμα σε μέτριες θερμοκρασίες αναδεικνύει την ένταση της Robusta Ινδίας. Καβουρδίζουμε τον Arabica με σκούρο καβούρδισμα για να αναπτυχθούν οι πλούσιες νότες κακάο και ξύλου δρυός.
Συστατικά και Αλλεργείες
10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

100 g
ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NESTLE NESPRESSO S.A. CH-1007 LAUSANNE. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠO ΤΗ NESPRESSO HELLAS, ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 27, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΗΛ. 2106771300.