Ο Dharkan επέστρεψε
Gran Lungo | 150 ml

Fortado Decaffeinato

0,80 €
Fortado Decaffeinato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο καφές Fortado Decaffeinato δεν χάνει την αρωματική του δύναμη μετά την αποκαφεϊνο-ποίηση. Ο Indian Robusta προσδίδει ισχυρές νότες κακάο και δρυός σε αυτόν τον δυνατό καφέ Gran Lungo.
  • Vertuo
  • 8 Ένταση
  • Gran Lungo
ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΩΜΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΩΜΑ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,80 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο πιο έντονος Gran Lungo Vertuo καφές, τώρα χωρίς καφεΐνη. Ο Robusta Ινδίας του Fortado Decaffeinato προσφέρει έντονη γεύση, ενώ οι νότες κακάο και ξύλου δρυός που αναδύονται από τον ντεκαφεϊνέ Arabica Κολομβίας παραμένουν ισχυρές.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Αυτός ο καφές Vertuo υποβάλλεται σε ξεχωριστό καβούρδισμα. Σας προσφέρει όλη την ένταση του Robusta χωρίς καθόλου σκληρότητα. Το παρατεταμένο καβούρδισμα σε μέτριες θερμοκρασίες αναδεικνύει την ένταση του Robusta Ινδίας. Καβουρδίζουμε τον Arabica με παρατεταμένο καβούρδισμα σε σκούρο βαθμό για να αναπτυχθούν οι πλούσιες νότες κακάο και ξύλου δρυός.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αυτός ο καφές Vertuo οφείλει την ένταση και το μεστό σώμα του καταρχάς στον καφέ Robusta. Ο καφές Robusta εξασφαλίζει επίσης την πυκνή κρέμα καφέ του Fortado Decaffeinatο. Αλλά ο ξεχωριστός χαρακτήρας κακάο και δρυός οφείλεται στον Arabica Κολομβίας.