Ο Dharkan επέστρεψε

Forte

Πλήρης και Ισορροπημένος

Ιδανικός για Espresso (40 ml)

Προτείνεται επίσης για Lungo (110 ml)

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
7 / 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ

Ο Forte είναι ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική.
Μεταξύ άλλων προελεύσεων καφέ, οι βασικοί συντελεστές σε αυτό τον καφέ Nespresso Professional είναι ένας καφές από τη Βραζιλία και ένας καφές από την Κόστα Ρίκα. Ο φυσικής επεξεργασίας Arabica από τη Βραζιλία δανείζει νότες βύνης και των ψημένων δημητριακών. Οι πλυμένοι Arabica της Κόστα Ρίκα φέρνουν αρώματα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων που επιτυγχάνουν μια έντονη ισορροπία σε αυτόν τον Forte. Το σύντομο, ήπιο καβούρδισμα διατηρεί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ζωντανά και αναπτύσσει τις νότες καβουρδίσματος αυτού του espresso.

Αρωματικό Προφίλ

Το συγκεκριμένο χαρμάνι Nespresso Professional είναι ένας καφές με έντονο καβούρδισμα, νότες ψημένων δημητριακών και αρώματα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων.

Προέλευση

Σε αυτό το χαρμάνι Arabica το σύντομο, μέτριο καβούρδισμα αναδεικνύει την καλύτερη πλευρά κάθε καφέ. Μέσω του καβουρδίσματος επιτυγχάνονται οι νότες ψημένων δημητριακών από τον καφέ της Βραζιλίας και το μπουκέτο κόκκινων φρούτων του καφέ της Κόστα Ρίκα – κι όλα αυτά σε μια εντυπωσιακά έντονη ισορροπία.

Προέλευση

Ο Forte είναι ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από την Νότια και Κεντρική Αμερική. Μεταξύ άλλων, οι βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτήν την ποικιλία Nespresso Professional είναι ένας καφές από τη Βραζιλία και ένας καφές από την Κόστα Ρίκα. Ο φυσικής επεξεργασίας Arabica από τη Βραζιλία δανείζει τις νότες βύνης. Οι πλυμένοι Arabica της Κόστα Ρίκα φέρνουν αρώματα μαρμελάδας κόκκινων φρούτων, προσδίδοντας μια έντονη ισορροπία στον Forte. Το σύντομο, ήπιο καβούρδισμα διατηρεί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ζωντανά και αναπτύσσει τις νότες καβουρδίσματος αυτού του καφέ.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της.