Ο Dharkan επέστρεψε
Iced Barista Creations

Freddo Delicato

Φρουτώδες
0,65 €
Freddo Delicato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Κένυα, Ινδονησία, Νότια Αμερική
  • OriginalLine
  • Espresso 40 ml

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΓΟ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

1

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,65 €

 

 

Απολαύστε τις συναρπαστικές και ζωηρές νότες φρούτων του Barista Creations Freddo Delicato. Όταν σερβίρεται με πάγο, οι ενδιαφέρουσες νότες φρούτων του καφέ Κένυας που συνθέτει αυτό το χαρμάνι σάς κρατούν δροσερούς και αναζωογονημένους. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρεις τους σωστούς καφέδες που θα προσφέρουν μια τέλεια παγωμένη εμπειρία – δεν είναι όλοι οι καφέδες το ίδιο καλοί με πάγο. Για τον Barista Creations Freddo Delicato, ξεκινήσαμε με έναν καφέ Arabica από την Κένυα. Το χαρμάνι ολοκληρώνουν ένας Arabica Νότιας Αμερικής και ένας καφές Ινδονησίας από τη νήσο Ιάβα. Όλοι οι καφέδες που περιλαμβάνονται σε αυτό το χαρμάνι φέρουν πιστοποίηση ΑΑΑ και είναι μέτρια καβουρδισμένοι σε δύο φάσεις. Συνδυαστικά, προσφέρουν ζωηρές ντελικάτες νότες που αναζωογονούν τον ουρανίσκο σας. Σερβίρεται καλύτερα ως εξής: 1 κάψουλα καφέ (40ml) με μια χούφτα παγάκια (90gr). Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, συμπληρώστε κρύο νερό ή κρύο γάλα (90ml)..

 

AΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Ελαφρά καβουρδισμένος, φρουτώδης, ισορροπημένος.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Ο Barista Creations Freddo Delicato καβουρδίζεται σε δύο φάσεις. Το μέτριο-ελαφρύ καβούρδισμα αναδεικνύει τη φρουτώδη οξύτητα αυτού του ήπιου χαρμανιού. Στο άλλο μέρος κάνουμε λίγο πιο σύντομο καβούρδισμα που ενισχύει τις ζωηρές νότες εσπεριδοειδών.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ένας γλυκός καφές με δροσιστικές νότες φρούτων που συναρπάζει με την ελαφριά, ολοκληρωμένη γεύση του και τον αναζωογονητικό του χαρακτήρα.
Συστατικά και Αλλεργείες
10 BARISTA CREATIONS Freddo Delicato κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

58g - 2.04 oz ℮