Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Il Caffe

0,61 €
Il Caffe είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο Il Caffè σας μεταφέρει στην καρδιά της κλασικής ιταλικής εμπειρίας εσπρέσο. Ένας γοητευτικός συνδυασμός απαλής, βελούδινης γεύσης και αρώματα ψημένων δημητριακών.
  • Vertuo
  • 11 Ένταση
  • Espresso
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,61 €

Ο Il Caffè σας μεταφέρει στην καρδιά της κλασικής ιταλικής εμπειρίας καφέ. Προσφέρουμε αυτόν τον πανίσχυρο συνδυασμό απαλής, βελούδινης γεύσης και αρωμάτων ψημένων δημητριακών αναμειγνύοντας πλυμένους κόκκους Robusta από το Βιετνάμ και την Ινδονησία με μια μικρή δόση κολομβιανού Arabica. Καβουρδίζουμε σε δύο δόσεις τους καφέδες για να δώσουμε στους Robustas ένα πιο σκούρο ψήσιμο. Ένα πιο ήπιο και ελαφρώς μεγαλύτερο σε διάρκεια ψήσιμο των κόκκων Arabica από την Κολομβία διατηρεί την οξύτητα ανέπαφη και αναπτύσσει μια ιδέα από νότες ξηρών καρπών. Ο Il Caffè πέφτει σαν ένα όνειρο, το κλασικό του άρωμα υπόσχεται να χαροποιήσει και η οικία γεύση του είναι κάτι που θα θυμάστε. Δημιουργήσαμε τον Il Caffè ως την παραδοσιακή εμπειρία espresso, αλλά αν θέλετε να μαλακώσετε την ένταση του, γιατί να μην προσθέσετε γάλα για να φτιάξετε ένα καπουτσίνο;

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Οι Robustas παίρνουν ένα πιο σκούρο ψήσιμο από τους Arabicas, αν και οι δύο εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σκούροι. Ένα πιο σκούρο αλλά μέτριας έκτασης ψησιμο είναι αυτό που χτίζει την ένταση και την τολμηρότητα σε αυτούς τους κόκκους Robusta, δίνοντάς τους μια μεγάλης διάρκειας γεύση. Πηγαίνοντας λίγο ελαφρύτερα - αλλά λίγο περισσότερο σε διάρκεια - στο ψήσιμο των κόκκων Arabica, είναι αυτό που διατηρεί μία εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα και μια ελαφριά νότα ξηρών καρπών.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Μια γουλιά Il Caffè προσφέρει στον ουρανίσκο σας την πλήρη εμπειρία ιταλικού καφέ. Είναι ένας έντονος καφές, όμορφα πολύπλοκος με καβουρδισμένες νότες δημητριακών και με απαλή και βελούδινη υφή. Οι νότες ξύλου και τα αρώματα κακάο προσθέτουν πλούσιο χαρακτήρα σε αυτόν του κλασικό καφέ. Η πλούσια επίγευσή του τον κάνει έναν καφέ που θα θυμάστε.
 
Συστατικά και Αλλεργείες
Περιεχόμενο: 10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές. ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ) 70 g - 2.46 oz