Ο Dharkan επέστρεψε

Leggero

Ελαφρύς και Δροσιστικός

Ιδανικός για Espresso (40 ml)

Προτείνεται επίσης για Lungo (110 ml)

Espresso 40 ml
Lungo 110 ml
/ 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟΣ

Ο Leggero είναι ένα χαρμάνι καφέδων Νότιας Αμερικής με απύθμενη πολυπλοκότητα, ήπιος και αναζωογονητικός.
Lightly roasted Brazilian and Colombian Arabicas and Robusta give it a well-balanced and velvety body, toasted cereal and cocoa notes, and just that whisper of acidity and bitterness. Coffee milk recipes bring out a malty, caramel mellowness in Leggero, but the espresso coffee’s rich aromas still shine through.

Αρωματικό Προφίλ

Ο Leggero έχει βελούδινη υφή στη γλώσσα και μια πληρότητα από νότες κακάο και δημητριακών. Η υπόνοια οξύτητας αυτού του espresso ισορροπείται από την πικράδα του χαρμανιού.

Προέλευση

Καβουρδίζουμε ελαφρώς τους καφέδες Arabica και Robusta, διατηρώντας ζωντανή την οξύτητα του κολομβιανού καφέ και προσδίδοντας στους υπόλοιπους τις απαλές νότες ψημένων δημητριακών και κακάο. Όλα σε μια τέλεια ισορροπία.

Προέλευση

Ελαφρά καβουρδισμένοι οι Arabica και Robusta από τη Βραζιλία και την Κολομβία τού προσδίδουν, νότες ψημένων δημητριακών και κακάο σε ένα ελαφρύ και βελούδινο σώμα. Οι συνταγές καφέ με γάλα αναδεικνύουν το άρωμα βύνης και την καραμελένια γλυκύτητα του Leggero, όμως τα πλούσια αρώματα του espresso πάντα προβάλλονται απολαυστικά.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.