Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origins

Master Origins Ethiopia

0,80 €
Master Origins Ethiopia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο φυσικά επεξεργασμένος Arabica Αιθιοπίας προσφέρει ελκυστικά αρώματα σε αυτό το χαρμάνι. Γευτείτε νότες ώριμων μούρων έως διακριτικά αρώματα λουλουδιών.
  • Vertuo
  • 4 Ένταση
  • Gran Lungo
ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ

ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,80 €

Ένας Arabica Ανατολικής Αφρικής στα καλύτερά του! Δυνατά αρώματα λουλουδιών και ένα διακριτικό άρωμα μόσχου (musk) αναδύονται από το φλιτζάνι. Για τον Ethiopia με Arabica φυσικής επεξεργασίας ορισμένα από τα κεράσια καφέ αποξηραίνονται στον ήλιο. Το συνεχές ανακάτεμα με το χέρι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη αποξήρανση απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Και οι καλλιεργητές στην Αιθιοπία χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Καβουρδίζουμε αυτόν τον καφέ Master Origins σε δύο διαχωρισμούς. Το ελαφρύ και μέτριο καβούρδισμα διατηρεί ζωντανές τις ντελικάτες νότες που αναδύονται μέσα από τα πιο άγρια, βαριά αρώματα αυτού του καφέ Αιθιοπίας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο καφές Ethiopia είναι ένας αρωματικός λουλουδάτος καφές που αποκτά φρουτώδη χαρακτήρα και πολυπλοκότητα χάρη στην χαρακτηριστική μέθοδο ξήρανσής του, αποκαλύπτοντας νότες ώριμων μούρων και άρωμα μόσχου (musk).