Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origins

Master Origins Costa Rica

0,80 €
Master Origins Costa Rica είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Μια μικρή επιλογή κόκκων καφέ Arabica μουσκεύει σε νερά ιαματικών πηγών. Αυτή η σπάνια επεξεργασία αναδεικνύει τον γλυκό χαρακτήρα δημητριακών και βύνης.
  • Vertuo
  • 7 Ένταση
  • Gran Lungo
ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΥΝΗΣ

ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΥΝΗΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

4

0,80 €

Ψηλά στα βουνά της Κόστα Ρίκα, μια μικρή μόνο ποσότητα κόκκων καφέ Arabica μουσκεύεται σε νερά ιαματικής πηγής τροπικού δάσους. Η Κόστα Ρίκα προσφέρει αυτήν τη δυσεύρετη ποικιλία, με σπάνια επεξεργασία που αναδεικνύει τον γλυκό χαρακτήρα δημητριακών και βύνης, σε έναν αριστοτεχνικό καφέ.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ξεχωρίζουμε τον καφέ μονής προέλευσης σε δύο παρτίδες για ξεχωριστό καβούρδισμα. Η πρώτη παρτίδα καβουρδίζεται σε μέτριες θερμοκρασίες για να αποκτήσει μέτριο-σκούρο χρώμα και να αναπτύξει γλυκές νότες βύνης. Η δεύτερη καβουρδίζεται λίγο πιο έντονα για να αποκτήσει σκουρότερο χρώμα και την επιθυμητή ένταση.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η μοναδική διαδικασία ζύμωσης σε νερά - ιαματικής πηγής προσφέρει μια ιδιαίτερα ισορροπημένη και καθαρή γεύση στο φλιτζάνι. Ο Master Origin Costa Rica έχει ένα πλήρες αλλά ήπιο σώμα. Μια γλυκιά νότα δημητριακών και βύνης διατρέχει όλο του το σώμα με το κρυστάλλινο χρώμα.