Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origins

Master Origins Mexico

0,94 €
Master Origins Mexico είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι παραγωγοί καφέ Robusta στο Μεξικό βρήκαν την κολλώδη σάρκα του φρούτου προσκολλημένη στον κόκκο του καφέ. Ένα μόνο πλύσιμο δεν αρκεί για να χαλαρώσει την λαβή. Τότε ήταν που ανέπτυξαν αυτήν την απαράμιλλη διαδικασία διπλού πλυσίματος Robusta.
  • Vertuo
  • 7 Ένταση
  • Mug
ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,94 €
ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ
 
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Επιλεκτική συγκομιδή με το χέρι; Πλύσιμο; Αυτή είναι η περιοχή του Arabica. Γι’ αυτό και ο Master Origin Mexico με διπλά πλυμένο Robusta θα σας ξαφνιάσει. Με συνδυασμό Arabica από το Μεξικό και ενός ασυνήθιστου διπλά πλυμένου Robusta, οι παραγωγοί ξεκίνησαν εφαρμόζοντας την ίδια προσέγγιση που ακολουθούν στον Robusta και τον Arabica αλλά διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Η κολλώδης σάρκα του καρπού παρέμενε στον κόκκο Robusta και μία πλύση δεν ήταν αρκετή για να την απομακρύνει. Έτσι δημιούργησαν αυτήν την ασυναγώνιστη διαδικασία της διπλής πλύσης του Robusta. Σε συνδυασμό με Arabica από το Μεξικό, δημιουργείται ένας άγριος καφές με πλούσια υφή, γεμάτος έντονα καβουρδισμένες νότες και νότες μπαχαρικών.
(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Οι κόκκοι καφέ Arabica υποβάλλονται σε μέτριο καβούρδισμα και οι κόκκοι καφέ του ασυνήθιστου, διπλά πλυμένου Robusta υποβάλλονται σε εκτεταμένο και βαθύ καβούρδισμα. Σε συνδυασμό, δημιουργείται το χαρμάνι καφέ Vertuo Arabica και Robusta με μέτριο καβούρδισμα.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Φαίνεται παράξενο, αλλά ο Master Origin Mexico με διπλά πλυμένο Robusta, περιέχει Robusta.
 
Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες αρωματισμένου καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

125 g - 4.41 oz