Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Nocciola

0,65 €
Nocciola είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Split Roast, ο βραζιλιάνικος καφές καβουρδίζεται ελαφρά για να διατηρείται λείος και με όλες τις νότες δημητριακών άθικτες, ενώ η πλειοψηφία των κόκκων καφέ της Κολομβίας παίρνουν ένα σύντομο καβούρδισμα για να απελευθερώσουν όλα τα λεπτότερα αρώματά τους. καφέ. Μία λεπτή άλεση προσθέτει μια αχτίδα έντασης σε αυτόν τον αρμονικό καφέ.
  • OriginalLine
  • Lungo 110 ml
ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,65 €

 NOCCIOLA

 ΠΛΟΥΣΙΟΣ & ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Τίποτα δεν ξεπερνά ένα κλασικό όπως είναι ο Barista Creations Flavoured Nocciola . Η πλούσια γεύση καβουρδισμένου φουντουκιού διαπερνά ένα απαλό χαρμάνι Arabica λατινικής Αμερικής. Μέσα από τον χαρακτήρα δημητριακών του καφέ έρχεται αυτή η καραμελωμένη νότα ξηρών καρπών - το σύνθημά σας για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή. Απολαύστε τον ως καπουτσίνο. Είναι μια γαλακτώδης απόλαυση με τη γεύση φουντουκιού να παίρνει έναν υπέροχο χαρακτήρα πραλίνας.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ BARISTA CREATIONS

Εμπνευσμένο από τα επιδόρπια και τις αγαπημένες αναμνήσεις που μας προσφέρουν, κάθε Barista Creations με γεύση είναι μια εξαιρετική συνάντηση καφέ και κλασικών γεύσεων - μια πρόσκληση για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι ειδικοί στα χαρμάνια και το καβούρδισμα συνδυάζουν επιδέξια κόκκους καφέ και μερικές από τις καλύτερες γεύσεις σε ένα φλιτζάνι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει μια έκρηξη όμορφων αναμνήσεων.

Συστατικά και Αλλεργείες
10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso Original. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές. ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ) 73γρ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ