Ο Dharkan επέστρεψε
Mug | 230 ml

Odacio

0,80 €
Odacio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Αφήστε τον Odacio να σας εκπλήξει με τη ζωντανή, φρουτώδη οξύτητα Arabica Αιθιοπίας να αγκαλιάζεται με τις απαλές νότες δημητριακών από υψηλής ποιότητας κόκκους Νικαράγουας.
  • Vertuo
  • 7 Ένταση
  • Mug
ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

2

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,80 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Odacio είναι το όνομα ενός ζωντανού και έντονου καφέ Vertuo. O Arabica από τη Νικαράγουα προσφέρει στον Odacio τις απαλές και σταθερές νότες δημητριακών του. Προσθέσαμε στο χαρμάνι και μια δόση Arabica από την Αιθιοπία που του προσφέρει μια δόση οξύτητας και διακριτικά φρουτώδη αρώματα, με μοναδική κομψότητα.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Οι ποικιλίες του καφέ Vertuo Odacio υποβάλλονται σε ξεχωριστό καβούρδισμα. Οι κόκκοι από τη Νικαράγουα υποβάλλονται σε εκτεταμένο καβούρδισμα που αναπτύσσει τις νότες δημητριακών και προσφέρει στο χαρμάνι δομή και σώμα. Οι κόκκοι καφέ Αιθιοπίας υποβάλλονται επίσης σε εκτεταμένο καβούρδισμα που βοηθάει να αναδειχθούν οι διακριτικές νότες αυτού του καφέ. Και τα δύο καβουρδίσματα είναι εκτεταμένα αλλά ήπια, γεγονός που επιτρέπει στον Odacio να εξασφαλίζει κομψή αίσθηση στον ουρανίσκο σας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έντονος και δυνατός. Ο Odacio προσφέρει μεστές νότες δημητριακών και σας προκαλεί με την έκρηξη φρουτώδους και διακριτικής οξύτητας στο τέλος.