Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Orafio

0,61 €
Orafio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ζεστές νότες δημητριακών και καραμέλας ρέουν σε ένα χαρμάνι Arabica με μια ιδέα Robusta. Ελαφρύ σώμα, με λίγη πικράδα και μια ιδέα οξύτητας.
  • Vertuo
  • 6 Ένταση
  • Espresso
ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

1

Πικράδα

3

Σώμα

2

0,61 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο Orafio λάμπει στο φλιτζάνι σας με τις ζεστές νότες δημητριακών και καβουρδίσματος που αναδίδει. Ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από τη Λατινική Αμερική με μια δόση καφέ Robusta από την Ουγκάντα. Αυτός ο καφές έχει ελαφρύ σώμα, είναι ήπιος σε πικράδα και αφήνει μια υποψία οξύτητας στον ουρανίσκο σας. Είναι ατόφιο χρυσάφι. 

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ένα ξεχωριστό καβούρδισμα με υψηλή περιεκτικότητα σε Robusta που εξακολουθεί να προσφέρει ήπια και ελαφριά αίσθηση. Στην πρώτη παρτίδα καβουρδίσαμε όλους τους Arabica με έντονο και μικρής διάρκειας καβούρδισμα, ενώ οι υψηλής ποιότητας Robusta υποβλήθηκαν σε πιο ελαφρύ και μεγαλύτερης διάρκειας καβούρδισμα. Οι νότες του Robusta που διατηρούνται προσδίδουν πολυπλοκότητα σε αυτόν τον καφέ χωρίς να προσθέτουν καμία σκληρότητα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Απρόσμενες νότες γλυκόριζας, καραμέλας και πικάντικης γεύσης, που ολοκληρώνονται με μια ευχάριστη και πικρή επίγευση που διαρκεί.