Ο Dharkan επέστρεψε

Ristretto Intenso

Εξαιρετικά Έντονος και Κρεμώδης Ιδανικός για Ristretto (25 ml)

Ristretto 25 ml
12 / 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ

Στον Nespresso Ristretto Intenso, ο καφές Arabica Νοτίου Αμερικής συνυπάρχει αρμονικά με δύο ποικιλίες Robusta Κεντρικής Αμερικής.
Στο συγκεκριμένο χαρμάνι ακολουθείται ξεχωριστό καβούρδισμα, οι κόκκοι Arabica καβουρδίζονται για μεγαλύτερη διάρκεια, για να αναδειχθούν εκλεπτυσμένες νότες, ενώ οι ποικιλίες Robusta καβουρδίζονται έντονα, για να αναπτύξουν νότες καβουρδίσμένου και να ενισχύσουν το σώμα. Το αποτέλεσμα στην κούπα είναι ένας τολμηρός καφές με έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

Αρωματικό Προφίλ

Ο συγκεκριμένος Ristretto είναι ένας τολμηρός καφές, με μεστό σώμα, έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία κρεμώδη υφή. Σε αυτόν τον καφέ Nespresso Professional, ο καφές Arabica Νοτίου Αμερικής συνυπάρχει αρμονικά με τις δύο ποικιλίες καφέ Robusta Κεντρικής Αμερικής.

Προέλευση

Ο συγκεκριμένος Nespresso Ristretto υποβάλλεται σε ξεχωριστό καβούρδισμα, οι κόκκοι Arabica καβουρδίζονται για μεγαλύτερη διάρκεια, για να αναδειχθούν εκλεπτυσμένες νότες, ενώ οι κόκκοι Robusta καβουρδίζονται έντονα, για να αναπτύξουν νότες καβουρδίσματος και να ενισχύσουν το σώμα. Το αποτέλεσμα στην κούπα είναι ένας τολμηρός καφές, με έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

Προέλευση

Στον Nespresso Ristretto Intenso, ο καφές Arabica Νοτίου Αμερικής συνυπάρχει αρμονικά με δύο ποικιλίες καφέ Robusta Κεντρικής Αμερικής. Στην Ποικιλία Καφέ Arabica Νοτίου Αμερικής υπεισέρχεται η τολμηρή ένταση των δύο ποικιλιών Robusta της Κεντρικής Αμερικής. Οι ποικιλίες Robusta προσδίδουν περισσότερα από μία εκρηκτική δύναμη. Το αποτέλεσμα στην κούπα είναι ένας τολμηρός καφές, με έντονη αίσθηση καβουρδίσματος, μοναδική πικράδα, νότες πιπεριού και ξύλου που ισορροπούνται από μία μεστή και κρεμώδη υφή.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της.