Ο Dharkan επέστρεψε

Ristretto

Γεμάτος και Επίμονος Ιδανικός για Ristretto (25 ml)

Ristretto 25 ml
9 / 13
Ένταση

0,47 €

0,47 €

ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ

Ο Ristretto είναι η κλασική προτίμηση όλων. Είναι ένα χαρμάνι Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική – κάποιοι πλυμένοι «washed» καφέδες από ψηλά οροπέδια και κάποιοι φυσικής επεξεργασίας.
Το σκούρο έντονο καβούρδισμα και η λεπτή άλεση αναπτύσσουν το πυκνό σώμα και την εμβληματική παχύρευστη κρέμα που διακρίνει αυτούς του λατινοαμερικανικούς καφέδες. Ο Ristretto αποτελεί ένα χαρμάνι καφέ Arabica με μεστό σώμα και έντονο χαρακτήρα καβουρδίσματος. Αλλά μέσα από αυτή την ένταση θα γευτείτε τις έντονες νότες κακάο και τις απαλές νότες ξύλου που διαρκούν σε αυτή τον καφέ Nespresso Professional.

Αρωματικό Προφίλ

This Ristretto coffee is a roasty, bitter, full-bodied coffee. Its spicy pepper notes and deep woody aroma are laced through its thick, creamy texture. This Nespresso pro capsule balances out the finer aromatics of an Arabica with the potency of Robusta. Ristretto Intenso really knows how to go courting intensity.

Προέλευση

This Nespresso Ristretto is split roast for the Arabica and Robusta components. The Robusta gets an intense roast to highlight the body and bitterness inherent in the bean. The Arabica gets a gentler but longer roast that enhances its natural syrupy sweetness and its finer aromatic notes. It strikes a compelling balance.

Προέλευση

Ο Nespresso Ristretto είναι ένα χαρμάνι καφέδων Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Επιλέξαμε να συνδυάσουμε ορισμένους πλυμένους «washed» καφέδες από τα υψηλά οροπέδια της Κεντρικής Αμερικής με κάποιους νοτιοαμερικανικούς καφέδες φυσικής επεξεργασίας. Μαζί αυτοί οι καφέδες Arabica της Λατινικής Αμερικής χαρίζουν πλούτο και βάθος στον Ristretto.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, γιορτάζουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Προμηθευόμαστε πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ μας από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Nespresso δεσμεύεται να είναι σημαντικός αρωγός μιας αειφόρου οικονομίας καφέ, από την παραγωγή του καφέ έως την ανακύκλωση καψουλών.
Από το ξεκίνημά της, η Nespresso επέλεξε το αλουμίνιο, επειδή είναι το ιδανικό υλικό, για να προστατέψει τα αρώματα των καφέδων της. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα να είναι 100% ανακυκλώσιμο.