Ο Dharkan επέστρεψε
Mug | 230 ml

Solelio

0,80 €
Solelio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Οι νότες ψημένων δημητριακών και η διακριτική φρουτώδης οξύτητα προσφέρουν απόλαυση στον ουρανίσκο σας, σε αυτό το ήπιο χαρμάνι Arabica Κένυας και Κολομβίας.
  • Vertuo
  • 2 Ένταση
  • Mug
ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ

ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ

Καβούρδισμα

1

Οξύτητα

3

Πικράδα

1

Σώμα

1

0,80 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο Solelio είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ξεκινάτε τη μέρα σας. Το πρωινό φέρνει μαζί του την οξύτητα και τα φρουτώδη αρώματα που αγαπάμε στον καφέ Κένυας και Κολομβίας. Ένας καφές με ήπιο καβούρδισμα και ελαφρύ σώμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας πιο όμορφα, με αυτόν τον καφέ Vertuo.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Οι καφέδες Arabica του Solelio υποβάλλονται σε ξεχωριστό καβούρδισμα. Ο καφές Κολομβίας υποβάλλεται σε σύντομο και ήπιο καβούρδισμα, για να αναδειχθούν οι νότες κόκκινων φρούτων του. Ο καφές Κένυας υποβάλλεται σε μέτριο, εκτεταμένο καβούρδισμα για να ελεγχθεί η οξύτητα, εξασφαλίζοντας έναν μεστό καφέ Vertuo. Ένας καφές ήπιου καβουρδίσματος αλλεσμένος κατά τέτοιο τρόπο για να αναδειχθεί η κρέμα καφέ του Solelio.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η μέρα ξεκινάει πιο εύκολα με αυτόν τον  καφέ Vertuo. Εάν τον προτιμάτε σκέτο, θα απολαύσετε τις νότες ψημένων δημητριακών του Solelio, ενισχυμένες από τις κλασικές φρουτώδεις νότες των καφέδων Κολομβίας και Κένυας. Όταν πίνετε τον Solelio Americano ή μεγάλο σκέτο, αναδεικνύεται μια φρουτώδης και έντονη οξύτητα.