Ο Dharkan επέστρεψε
Mug | 230 ml

Stormio

0,80 €
Stormio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Δοκιμάστε την αρωματική δύναμη του σκούρα καβουρδισμένου χαρμανιού Arabica. Οι κόκκοι από Νικαράγουα και Γουατεμάλα προσφέρουν ισχυρές νότες ξύλου και μπαχαρικών στον ουρανίσκο σας.
  • Vertuo
  • 8 Ένταση
  • Mug
ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,80 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ο καφές Stormio περιέχει ένα σκούρα καβουρδισμένο χαρμάνι που συγκεντρώνει πολλά αρώματα. Απίστευτη δύναμη από ποικιλίες Arabica. Το εκτεταμένο, αργό καβούρδισμα ενισχύει τα αρωματικά χαρακτηριστικά δημητριακών από Νικαράγουα και Γουατεμάλα και τις νότες μπαχαρικών και ξύλου. Αυτός ο καφές Vertuo είναι σαν καταιγίδα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το σκούρο και αργό καβούρδισμα αναδεικνύει την ένταση αυτών των καφέδων Arabica από την Κεντρική Αμερική. Η χοντρή άλεση διατηρεί τον έντονο χαρακτήρα του Stormio - το μεστό σώμα του και την κρέμα του. Κατά την παρασκευή του, ο Stormio έχει μεγαλύτερο χρόνο προετοιμασίας και υψηλή θερμοκρασία νερού, για να εκφραστούν οι πικάντικες, ξυλώδεις νότες.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα αρωματικά χαρακτηριστικά του Stormio εκφράζονται με συναρπαστική δύναμη. Αυτός ο Nespresso intenso συγκεντρώνει όλη την ένταση των αρωμάτων μπαχαρικών, ξύλου και δημητριακών και εξακολουθεί να είναι απαλός και μεστός, ένας εκπληκτικά απρόσμενος μεγάλος σκέτος ή Americano καφές.