Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Toccanto

0,61 €
Toccanto είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Γεμίστε το φλιτζάνι σας με τον απίστευτα αρωματικό Toccanto —έναν χυμώδη καφέ από Arabica Λατινικής Αμερικής ο οποίος προσφέρει στον ουρανίσκο σας νότες καραμελωμένων φρούτων και κρασιού.
  • Vertuo
  • 5 Ένταση
  • Espresso
ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

3

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,61 €

Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Ένα σύνολο ιδιαίτερων καφέδων από τη Νότια και την Κεντρική Αμερική συνδυάζονται στον Toccanto για να σας προσφέρουν έναν άγριο, χυμώδη καφέ με νότες καραμελωμένων και ώριμων φρούτων. Αυτό το χαρμάνι καφέδων Arabica ισορροπεί υπέροχα την οξύτητα και το γεμάτο σώμα σε ένα αρωματικό φλιτζάνι.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ)

 

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ένα πολυσύνθετο ξεχωριστό καβούρδισμα που καταφέρνει να αναδεικνύει μοναδικά όλους τους καφέδες διαφορετικής προέλευσης στο φλιτζάνι. Τα 2 ξεχωριστά καβουρδίσματα, το ένα ελαφρύ και το άλλο σε πιο σκούρο βαθμό, καθορίζονται με μεγάλη σαφήνεια όσον αφορά το χρώμα και τον χρόνο. Οι Arabica της Νικαράγουας είναι καλά διατηρημένοι και προσθέτουν έντονη φρουτώδη γεύση που γίνεται αντιληπτή σε αυτό το χαρμάνι.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ένα ντελικάτο φλιτζάνι με νότες καραμελωμένων φρούτων και εξωτικές  νότες ανανά με funky διάθεση που πλαισιώνονται από μια ιδέα φρυγανισμένου ψωμιού.