ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ
VERTUO

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΚΑΦΕ

25 Ποικιλίες καφέ

Οι Ποικιλίες καφέ Vertuo διατίθενται σε κάψουλες τεσσάρων διαφορετικών μεγεθών για την ιδανική παρασκευή καφέ σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας (το μέγεθος carafe θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο 2021).

Έντονος espresso, απαλός gran lungο ή μεγάλη κούπα καφέ. Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα χαρμανιών, όπου το καθένα έχει τη δική του ένταση και το δικό του ξεχωριστό άρωμα. Θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

ΓΕΜΑΤΟ ΣΩΜΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ ME MIA MONO ΚΑΨΟΥΛΑ

Η νέα εμπειρία Nespresso Vertuo

Η διαδικασία παρασκευής καφέ με τη νέα Vertuo δημιουργεί μια μεταξένια και απαλή κρέμα, αποκαλύπτοντας τα φρέσκα αρώματα του καφέ και χαρίζοντας πλούσιο σώμα. Θα διαπιστώσετε ότι κάθε κάψουλα Vertuo έχει τον δικό της χαρακτήρα, ακριβώς όπως κι εσείς. Ανακαλύψτε την απαλή γεύση, το γεμάτο σώμα και την πλούσια κρέμα κάθε χαρμανιού. Τι θα διαλέξετε;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REVERSO;

Μοναδικά απαλός καφές

• Βάζοντας πρώτα το γάλα και προσθέτοντας μετά τον καφέ μπορείτε να να απολαύσετε ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Τι το κάνει μοναδικό; Αρχικά, επειδή ο καφές εκχυλίζεται πάνω στο γάλα, η κρέμα διατηρείται. Επίσης, όταν ο καφές πέφτει πάνω στο γάλα, σχηματίζεται η κρέμα παίρνοντας μια "γαλακτερή" γεύση, με αποτέλεσμα έναν μοναδικά απαλό, εξαιρετικό καφέ.

Δημιουργήστε τον αγαπημένο σας καφέ με τη νέα Vertuo που συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion™ με μια πλήρη γκάμα καφέδων σε κάψουλες διαφόρων μεγεθών. Απολαύστε την ιδανική κούπα καφέ, συνοδευόμενη από μεταξένια και άφθονη κρέμα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ

Σύστημα One-Touch

Πώς παρασκευάζουμε έναν εξαιρετικό καφέ για κάθε μέγεθος κούπας; Mε ένα έξυπνο σύστημα, που προσαρμόζεται σε κάθε κάψουλα, με βάση το μέγεθος της κούπας που προτιμάτε.

Η φωτεινή ένδειξη στη μηχανή Vertuo υποδεικνύει ότι η κάψουλα έχει αναγνωριστεί αυτόματα, μέσω του Barcode της κάψουλας, και οι παράμετροι παρασκευής προσαρμόζονται ανάλογα. Η διαδικασία παρασκευής του καφέ σας έχει ξεκινήσει. Απολαύστε την τελειότητα μόνο με μια κάψουλα και το πάτημα ενός κουμπιού.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ

Μοναδική τεχνολογία Centrifusion™

Ιδού το μυστικό: Το Vertuo είναι ένα έξυπνο σύστημα που προσαρμόζει τις παραμέτρους παρασκευής σε κάθε κάψουλα καφέ, ώστε να εκχυλίζει κάθε σταγόνα γεύσης και να παράγει μια πλούσια, απαλή κρέμα. Ο μοναδικός γραμμωτός κώδικας σε κάθε κάψουλα συνδέεται με μια αυτόματη παράμετρο εκχύλισης, η οποία ρυθμίζει τη ροή και τον όγκο του νερού, τη θερμοκρασία, το χρόνο εκχύλισης και την περιστροφή της κάψουλας. Μπορείτε να παρασκευάζετε τον αγαπημένο σας καφέ με ακρίβεια και ευκολία, σε όποιο μέγεθος κούπας επιθυμείτε.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

    Λάβετε τον καφέ σας εντός 24 ωρών για παραδόσεις εντός Αττικής ή εντός 48 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

    Χρειάζεστε βοήθεια με τη μηχανή σας; Οι ειδικοί μας βρίσκονται δίπλα σας.

  • ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

    Η κρυπτογράφηση SSL σημαίνει ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες μεταφέρονται πάντα με απόλυτη ασφάλεια.