Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso | 40 ml

Voltesso

0,61 €
Voltesso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Η γλυκιά, ελαφριά γεύση και το άρωμα μπισκότου αυτού του Espresso επιτυγχάνονται με την προσθήκη εκλεκτών κόκκων καφέ Brazilian Bourbon. Ταυτόχρονα, η απαλότητα του φλιτζανιού ενισχύεται με καφέ από τα υψίπεδα της κεντρικής Κολομβίας.
  • Vertuo
  • 4 Ένταση
  • Espresso
ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΣ

ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

2

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,61 €
Γιατί αγαπάμε αυτόν τον καφέ: Αυτός είναι ο Voltesso - ένας ελαφρύς και γλυκός καφές espresso Vertuo που μπορεί να αποτελέσει τον χρυσό κανόνα σας. Αυτός ο καφές Vertuo αντλεί τις απαλές, γλυκές νότες μπισκότου της από καφέ Bourbon Βραζιλίας. Προσθέσαμε καφέ Κολομβίας από τα οροπέδια, με ελαφρύ καβούρδισμα για να διατηρήσει την αίσθηση οξύτητας που ισορροπεί τον Vertuo Voltesso. Συνδυάζεται άψογα με τον καβουρδισμένο καφέ Bourbon Βραζιλίας, με εκτεταμένο καβούρδισμα που αναδεικνύει τις γλυκές νότες και νότες μπισκότου. Συνδυαστικά, αυτοί οι καφέδες Arabica δημιουργούν τον χρυσό κανόνα για έναν μοναδικό μεγάλο, σκέτο καφέ.

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
 
Το ελαφρύ καβούρδισμα του καφέ Κολομβίας αποκαλύπτει τη λεπτή οξύτητά του. Συνδυάζεται άψογα με τον καβουρδισμένο καφέ Bourbon Βραζιλίας, με εκτεταμένο καβούρδισμα που αναδεικνύει τις γλυκές νότες και νότες μπισκότου.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 
Ελαφρύς και γλυκός, αυτός ο Vertuo Voltesso προσφέρει έναν εξαιρετικό espresso. Απολαύστε το μοναδικό άρωμα μπισκότου στην κρέμα του. Αυτός ο καφές Vertuo προσφέρει έναν ελαφρύ και αρμονικό μεγάλο καφέ.