Ο Dharkan επέστρεψε
World Explorations

Paris Espresso

0,57 €
Paris Espresso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Αυτή η εμπειρία παριζιάνικου καφέ σε ένα φλιτζάνι είναι ήπια και ισορροπημένη, με τη λεπτή πικράδα των ελαφρά ψημένων κόκκων Robusta να κοσμεί τα πιο απαλά αρώματα μπισκότου.
  • OriginalLine
  • 6 Ένταση
  • Espresso 40 ml
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

2

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,57 €

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΝΟΤΑ ΚΙΤΡΟΥ  

Το Παρίσι μπορεί να υπερηφανεύεται για την πλούσια κουλτούρα των καφέ - όπου οι άνθρωποι απολαμβάνουν να φιλοσοφούν πίνοντας έναν καφέ. Ο World Explorations Paris Espresso σας μεταφέρει εκεί με το ισορροπημένο μείγμα από ελαφρώς καβουρδισμένους κόκκους Arabica της Λατινικής Αμερικής που ενισχύονται από τη βιετναμέζικη Robusta. Αυτό το ντελικάτα bitter φλιτζάνι με νότες δημητριακών και εσπεριδοειδών ανταποκρίνεται στην εμπειρία του παριζιάνικου καφέ.

ΝΟΤΕΣ: Δημητριακά

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ 

Αν και πολλές φιλοσοφίες κοσμούν το αίθριο ενός παριζιάνικου καφέ, ένα θέμα δεν είναι αντικείμενο συζήτησης - είναι κατηγορηματικά αποδεκτό ότι αυτή η πόλη των φώτων έχει μια κουλτούρα καφέ όπως καμία άλλη. Ο World Explorations Paris Espresso είναι ο καφές από το κλασικό παριζιάνικο καφέ, προσαρμοσμένο στα σύγχρονα γούστα

PARIS CAFÉ GOURMANDISE 

Η τελειότητα της ζαχαροπλαστικής στέφει την εμπειρία του Παριζιάνικου καφέ καφέ σε αυτό το καπουτσίνο World Explorations. Το κομψό και εμβληματικό μακαρόν αγγίζει τον κρεμώδη αφρό καπουτσίνο πάνω από μια δόση World Explorations Paris Espresso. Έτσι γιορτάζει την καλή ζωή. Λεπτεπίλεπτα πικρό και γλυκό σε όμορφη ισορροπία, σαν μια καλά μελετημένη φιλοσοφία.

Συστατικά και Αλλεργείες

150 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 150 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

 

821g - 26,86 oz