Ο Dharkan επέστρεψε
World Explorations

Rio de Janeiro Espresso

0,57 €
Rio de Janeiro Espresso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Εξωτικό και βελούδινο, αυτό το χαρμάνι Arabica αποκλειστικά από τη Βραζιλία είναι εν μέρει σκούρα καβουρδισμένο για να ενισχύσει το σώμα και την πικρία που χρειάζονται για αυτόν τον χαρακτηριστικό cafezinho.
  • OriginalLine
  • 9 Ένταση
  • Espresso 40 ml
ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

1

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,57 €

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 

 

Όταν είσαι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος παραγωγός καφέ, είσαι περήφανος για το προϊόν σου. O World Explorations Rio de Janeiro Espresso είναι η δημιουργική ερμηνεία των ειδικών μας για το βραζιλιάνικο cafezinho, ένα αποκλειστικά βραζιλιάνικο χαρμάνι Arabica που τιμά την κληρονομιά. Οι γεύσεις του καφέ ποικίλλουν σε αυτήν την χώρα και η πολυπλοκότητα του χαρμανιού μας το αντικατοπτρίζει. Συγκεντρώσαμε κόκκους από την περιοχή Cerrado, την πολιτεία Espirito Santo, και τη διάσημη φυσικής αποφλοίωσης ποικιλία Bourbon από το Minas Gerais. Ένας μεγάλος χαιρετισμός σε μία από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας της Βραζιλίας, την εμβληματική μέθοδο επεξεργασίας και τη μοναδική ποικιλία.

ΝΟΤΕΣ: Πικάντικος.

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Ενσωματώνοντας το πνεύμα αυτής της ζωντανής και πολύχρωμης πόλης, ο World Explorations Rio de Janeiro αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη κληρονομιά της χώρας τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην κατανάλωση καφέ. Ένας έντονος, εξωτικός και βελούδινος espresso φτιαγμένος αποκλειστικά με Arabica Βραζιλίας. Η μοναδική πινελιά από σανταλόξυλο και νότες βοτάνων θα σας δώσει μια ματιά στον βραζιλιάνικο τρόπο ζωής. Πιείτε τον σαν ντόπιος: Διπλασιάστε τον εσπρέσο σας με ζεστό νερό για να δοκιμάσετε τον τυπικό απαλό καφέ Carioca.TROPICAL ICED RIO 

Παγωμένη και εξωτική, αυτή η συνταγή είναι μια γλυκιά και ζωηρό ωδή στον τροπικό τρόπο ζωής. Βουτήξτε στη βραζιλιάνικη καλοκαιρινή ζωή με αυτό το παγωμένο παιχνίδι του World Explorations Rio de Janeiro Espresso. Η διπλή γλυκύτητα της καστανής ζάχαρης και του σιροπιού ανυψώνεται από τη γεύση του λάιμ και του ανθρακούχου νερού που χορεύει μέσα από αυτόν τον εξωτικό εσπρέσο. Saúde!


Συστατικά και Αλλεργείες

150 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 150 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

 

821g - 26,86 oz