Ο Dharkan επέστρεψε
World Explorations

Istanbul Espresso

0,55 €
Istanbul Espresso είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ένα κοσμοπολίτικο χαρμάνι Arabica και Robusta φέρνει νότες άγριων φρούτων και μπαχαρικών και μια λεπτή νότα αμύγδαλου που διατρέχει το βελούδινο σώμα του.
  • OriginalLine
  • 8 Ένταση
  • Espresso 40 ml
ΝΟΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΝΟΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

4

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,55 €

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

 

Ο World Explorations Istanbul Espresso σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στα αυθεντικά καφενεία. Αυτό το έντονο χαρμάνι έχει νότες από άγρια ώριμα φρούτα και μια λεπτή πινελιά αμυγδάλου. Πυκνό και βελούδινο σε φόρο τιμής στον τουρκικό καφέ, η αιθιοπική Arabica και η ινδική Robusta μας θυμίζουν αυτή την πόλη στο σταυροδρόμι των αρχαίων εμπορικών δρόμων του καφέ. Είναι ένα χαρμάνι τόσο κοσμοπολίτικο όσο το πλήθος που συγκεντρώνεται σε ένα καφέ της Κωνσταντινούπολης.

AROMATIC PROFILE: Fruity.

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ 

Ο παχύς, βελούδινος χαρακτήρας του World Explorations Istanbul Espresso είναι ένας μοντέρνος φόρος τιμής στην αρχαία παραδοσιακή τουρκική μέθοδο παρασκευής — αυτό το υπέροχο μπρούτζινο ή χάλκινο μπρίκι με μακριά λαβή που ακούει στα ονόματα cezve και ibrik. Η γεύση αυτής της παλαιάς παράδοσης παρασκευής καφέ γιορτάζεται από τους κόκκους Αιθιοπικής Arabica του χαρμανιού - έναν καφέ τόσο παλιό όσο ο χρόνος.ISTANBUL SILKY CRUNCH 

Αυτή η πλούσια απόλαυση για τις αισθήσεις είναι βουτηγμένη σε νόστιμες γεύσεις του παρελθόντος. Το μελωμένο γάλα και η γλυκύτητα των φιστικιών εμπλουτίζουν τις νότες ώριμων φρούτων και αμυγδάλου του βελούδινου World Explorations Istanbul Espresso.


Συστατικά και Αλλεργείες

150 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 150 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

 

821g - 26,86 oz