Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origin

Nicaragua

Ισορροπημένο
0,55 €
Nicaragua είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
100% Arabica από την Νικαράγουα.
  • OriginalLine
  • 5 Ένταση
  • Espresso 40 ml
  • Lungo 110 ml

ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ

ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

2

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,55 €

 

Nicaragua

Αν η τεχνική Black Honey ήταν ο εύκολος τρόπος για έναν καταπληκτικό καφέ, θα το έκαναν όλοι. Μόνο λίγοι όμως, το τολμούν. Οι καλλιεργητές αφαιρούν τη φρουτώδη σάρκα του κερασιού καφέ Arabica, αλλά αφήνουν το κολλώδες περίβλημα γύρω από τον κόκκο του καφέ, όταν το απλώνουν σε λεπτές στρώσεις, για να στεγνώσει. Με καθημερινή φροντίδα αναδεύουν αυτόν τον εξαιρετικά κολλώδη καφέ, για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη των ευχάριστων αρωμάτων μόνο. Η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει στους κόκκους καφέ Arabica Νικαράγουας τη μοναδική αυτή απαλή υφή και τις γλυκές νότες δημητριακών.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΓΛΥΚΟΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ

Το 80% του αλουμινίου στις κάψουλες μας είναι

 ανακυκλωμένο.

Γιατί όμως χρησιμοποιούμε αλουμίνιο;

Το αλουμίνιο είναι το ιδανικότερο υλικό για την προστασία του καφέ υψηλής ποιότητας από το οξυγόνο, το φως και την υγρασία, διατηρώντας σε βάθος χρόνου τον καφέ φρέσκο. Πέρα όμως από αυτό, είναι αέναα ανακυκλώσιμο, αλλά και ένα από τα συνηθέστερα ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο.

Ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την κυκλική οικονομία είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο,τι φτάνει στο τέλος του, αξιοποιείται για μια καινούρια αρχή σε κάτι άλλο.

Μέχρι το τέλος του 2021, οι κάψουλες που χρησιμοποιούμε στο σπίτι θα είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

 

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το ξεχωριστό ψήσιμο του Master Origin Nicaragua με ένα μέτριο και ένα ελαφρώς πιο σύντομο καβούρδισμα διατηρεί αυτούς τους καφέδες από τη Νικαράγουα σε ισορροπία.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Master Origin Nicaragua με Arabica που έχει στεγνώσει με την τεχνική «black-honey» είναι ένας εκπληκτικός καφές με βελούδινη απαλή υφή και γλυκές νότες δημητριακών. Η ξεχωριστή γλυκύτητά του προέρχεται από τη σπάνια τεχνική Black-Honey.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

50 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ