Ο Dharkan επέστρεψε
Espresso

Ispirazione Genova Livanto

Ισορροπημένο
0,50 €
Ispirazione Genova Livanto είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Παραμένοντας πιστός στον χαρακτήρα του καφέ στον ιταλικό βορρά, ο Ispirazione Genova Livanto είναι ένα χαρμάνι με επίκεντρο τις ποικιλίες Arabica και πολύπλοκες γεύσεις. Ξεκινήσαμε με τον βραζιλιάνικο Arabica, έναν προσιτό και γλυκό καφέ. Σε αυτή τη βάση, αναμίξαμε γνωστές ποικιλίες Arabica που καλλιεργούνται σε περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής με μεγάλο υψόμετρο και διαθέτουν προφίλ βύνης και φρουτώδη προφίλ, τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος.
  • OriginalLine
  • 6 Ένταση
  • Espresso 40 ml
  • Americano 150 ml

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Καβούρδισμα

3

Οξύτητα

3

Πικράδα

3

Σώμα

3

0,50 €

 

Ξεκινώντας από αυτήν τη σημαντική εμπορική πόλη, οι ναυτικοί έβαζαν πλώρη για όλο τον κόσμο, με σκοπό να ανακαλύψουν χιλιάδες αρώματα και γεύσεις. Μέσα στους θησαυρούς που έφερναν από τις εξερευνήσεις τους ήταν και οι καφέδες της Λατινικής Αμερικής. Το μέτριο καβούρδισμα του Ispirazione Genova Livanto εξισορροπεί αρμονικά όλες τις απαλές γεύσεις των καφέδων από τη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Γουατεμάλα, με αποκορύφωμα την κλασική τους γλυκιά νότα καραμέλας.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Άρωμα καβουρδισμένων δημητριακών με μία νότα γλυκιάς καραμέλας.

 

AFFOGATO EXPLORATION

Πριν από πολύ καιρό, οι ναυτικοί επέστρεψαν στη Γένοβα με καφέδες της Λατινικής Αμερικής στους θησαυρούς τους. Ο Ispirazione Genova γιορτάζει αυτή τη σημαντική εμπορική πόλη με τα ολοκληρωμένα αρώματα των ποικιλιών Arabica από τη Λατινική Αμερική και ένα μέτριο καβούρδισμα που αναμειγνύεται με τις νότες καραμέλας. Απογειώστε αυτό το "ταξίδι" με μία μοναδική συνταγή. Τοποθετήστε μια κουταλιά παγωτού καραμέλας κάτω από τα λεπτά αρώματα και την υφή του Ispirazione Genova και πασπαλίστε την κορυφή με κομμάτια αμυγδάλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

 

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το καβούρδισμα του καφέ τείνει να είναι ελαφρύτερο στον βορρά της Ιταλίας. Γι' αυτό, οι ποικιλίες του Ispirazione Genova Livanto καβουρδίζονται σε μέτριο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι ελαφρύτερο από αυτό που θα συναντούσε κανείς στον νότο, παρότι παραμένει αρκετά σκούρο για να αναπτυχθούν οι χαρακτηριστικές νότες καραμέλας και καβουρδισμένων δημητριακών. Με τον τρόπο αυτόν, ο Ispirazione Genova Livanto αποκτά μεστή γεύση και διατηρεί ανέπαφη την ευαίσθητη οξύτητά του.


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Ispirazione Genova Livanto είναι ένας απαλός, ολοκληρωμένος και απαλά αρωματικός καφές. Το ελαφρύτερο καβούρδισμα επιτρέπει την ανάδειξη ενός απαλού και γεμάτου σώματος και διαφυλάσσει τα λεπτότερα αρώματα. Θα αντιληφθείτε ένα άρωμα καβουρδισμένων δημητριακών και μια νότα γλυκιάς καραμέλας.

 

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

53 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ