Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Scuro

Ισορροπημένο
0,55 €
Scuro είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
  • OriginalLine
  • Cappuccino and Latte Macchiato

ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

2

Πικράδα

2

Σώμα

2

0,55 €


ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ
Ψάχνετε για την τέλεια ισορροπία του καφέ και του γάλακτος; Απολαύστε τον γευστικό χαρακτήρα του καφέ μέσω της γλυκύτητας του γάλακτος με το BARISTA CREATIONS Scuro. Το μυστικό της ιδανικής αυτής συνεργασίας είναι η εξαιρετικά διαχωριστική τεχνική καβουρδίσματος των επιλεγμένων Κολομβιανών και Αιθιοπικών Arbicas. Απλά προσθέστε γάλα και νότες καβουρδεσμένες, δημητριακών και ξηρών καρπών θα λάμπουν στην κούπα σας σε αυτόν τον τέλειο γάμο με το γάλα. 
 
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Πόσες διαφορετικές ποικιλίες καφέ υπάρχουν; Αμέτρητες. Αλλά δεν αλληλεπιδρούν όλοι οι καφέδες καλά με γάλα. Έτσι, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το ιδανικό πάντρεμα καφέδων με γάλα να αλλάξει. Από όλες τις ποικιλίες που δοκιμάσαμε σε όλο τον κόσμο, επιλέξαμε κάποιες από τις πιο εκλεπτυσμένες Arabica από Κολομβία και Αιθιοπία για τον Scuro. Η αρωματική προοπτική αυτών των δυο καφέδων είναι μεγάλη και υπόσχεται ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων που οδηγεί σε τέλεια ισορροπία όταν προσθέσετε γάλα.
 
ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Η τέχνη του καβουρδίσματος απαιτεί λεπτή ισορροπία θερμοκρασίας, χρόνου και χρώματος του κόκκου. Φτιάχνοντας το ακριβώς όπως πρέπει είναι το κλειδί για να επιτύχουμε την τέλεια αρμονία του καφέ με γάλα. Δοκιμάσαμε πολλούς συνδυασμούς μέχρι να ανακαλύψουμε ότι για να πετύχουμε την ιδανική γευστική ισορροπία στον Scuro με γάλα, χρειαζόμασταν μια εξαιρετικά διαχωριστική τεχνική καβουρδίσματος. Ένα μέρος του μείγματος δέχεται ένα μακρύ και βαθύ καβούρδισμα και το άλλο καβουρδίζεται πολύ πιο γρήγορα και πιο ελαφριά.
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Έχουμε εμπνευστεί από τους Baristas της Μελβούρνης- είναι οι δάσκαλοι των γεμάτων αλλά απόλυτα ισορροπημένων γεύσεων- το καβούρδισμα και το μείγμα τους δημιουργούν μια αρωματική δύναμη που εμποτίζει σαν yin στο yang του γάλακτος. Το BARISTA CREATIONS Scuro σας δείχνει πόσο έντονος μπορεί να γίνει ο καφές σας ενώ παράλληλα να παραμένει όμορφα ισορροπημένος με γάλα. Είναι καβουρδισμένος αρκετά για να ταιριάζει με γάλα και η εκλεπτυσμένη γλυκάδα του μετριάζει την ένταση του για να το κάνει ένα συναρπαστικά έντονο Cappuccino ή Latte Macchiato.
Συστατικά και Αλλεργείες

10 BARISTA CREATIONS Scuro κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ