Ο Dharkan επέστρεψε
Barista Creations

Corto

Έντονο
0,55 €
Corto είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
  • OriginalLine
  • Cortado and Cappuccino

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ

Καβούρδισμα

2

Οξύτητα

2

Πικράδα

1

Σώμα

2

0,55 €

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ
Αναζητάτε μια δυνατή δόση έντονου καφέ με ένα ελαφρύ άγγιγμα γλυκάδας; Πιείτε μια γουλιά BARISTA CREATIONS Corto με λίγο γάλα και αφήστε αυτό το δυνατό, βαθιά καβουρδισμένο μείγμα Αφρικανικών Arabicas και Robusta να σας πάει μακριά με τις έντονες νότες καβουρδισμένου καφέ και πιπεράτων μπαχαρικών. Απολαύστε την μεταξένια του υφή και την κομψή επίγευση.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Για να δημιουργήσουμε αυτό το έντονο, πλούσιο φλυτζάνι που πετυχαίνει υπέροχη αρμονία με γάλα, δοκιμάσαμε πολλούς διαφορετικούς καφέδες από διάφορες χώρες προέλευσης και ανακαλύψαμε ότι δεν αλληλεπιδρούν όλοι οι καφέδες καλά με γάλα. Επιλέξαμε ένα εκλεκτό Robusta από την Ουγκάντα για να δημιουργήσουμε την βάση του μείγματος. Δίνει την ένταση, την πληρότητα και την σιροπιαστή υφή που περιμένετε να βρείτε σε μια cortado συνταγή.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Όταν καβουρδίζετε οποιονδήποτε καφέ, πρέπει να δουλέψετε με αυτή την λεπτή ισορροπία θερμοκρασίας, χρόνου καβουρδίσματος και χρώματος του κόκκου. Αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν θέλετε αυτός ο καφές να είναι σε ιδανική αρμονία με γάλα. Για τον Corto αυτό σημαίνει διαχωριστικό καβούρδισμα του καφέ για αρκετή ώρα ώστε να απελευθερώσει τις υφές που ψάχνουμε για ένα ισπανικού τύπου καφέ. Η πολλή ώρα καβουρδίσματος- όπου περιμένουμε τον κόκκο να πάρει ένα σκούρο, πλούσια καβουρδισμένο χρώμα- αναπτύσσει μια δελεαστική πικράδα και αυτό το σιροπιαστό, γεμάτο σώμα.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Για την γεύση του BARISTA CREATIONS Corto έχουμε εμπνευστεί από  το βαθύ καβούρδισμα και τις γεμάτες υφές από τους ειδικούς baristas στην Ισπανία, για αυτό είναι εύκολα αναγνωρίσιμος από τον δυνατό και έντονο, καβουρδισμένο χαρακτήρα του. Ο Corto μπορεί να διαπεράσει το γάλα με την πλούσια επίγευση, την εκλεπτυσμένη πικράδα και το γεμάτο σώμα. Με μια δόση ζεστό γάλα και με αφρόγαλα στην κορυφή του φλιτζανιού, θα ζήσεις την εμπειρία του Corto με τον παραδοσιακό τρόπο της συνταγής cortado.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 BARISTA CREATIONS Corto κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

58 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ