Ο Dharkan επέστρεψε
Ispirazione Italiana

Ispirazione Palermo Kazaar

Έντονο
0,55 €
Ispirazione Palermo Kazaar είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Η τολμηρή ένταση του Ispirazione Palermo Kazaar είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού τεσσάρων διαφορετικών καφέδων στο ίδιο χαρμάνι και αποτελεί μαρτυρία της πολυπολιτισμικής κληρονομιάς του Παλέρμο. Ο πλυμένος Robusta ισορροπεί τον καφέ Ispirazione Palermo Kazaar με την καθαρή γεύση και την κρεμώδη υφή. Η προσθήκη αυτή προσδίδει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στην ένταση του Ispirazione Palermo Kazaar. Οι υπόλοιπες ποικιλίες Arabica προέρχονται από τη Λατινική Αμερική και του δίνουν μια γλυκύτητα.
  • OriginalLine
  • 12 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ

Καβούρδισμα

5

Οξύτητα

1

Πικράδα

5

Σώμα

5

0,55 €

 

 

Ο Ispirazione Palermo Kazaar αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το αργό, σκούρο καβούρδισμά μας και για την υψηλή περιεκτικότητα καφέ Robusta που αποτελούν σήμα κατατεθέν αυτής της πόλης του νότου. Στο σταυροδρόμι όπου συναντώνται οι επιρροές της αφρικανικής και της αραβικής παράδοσης, το πολυπολιτισμικό Παλέρμο είναι τόπος έμπνευσης. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιδιαίτερα έντονος καφές με παχύρρευστη υφή και ξυλώδεις, πικάντικες νότες, και από πάνω μια πολύ σκούρα, πλούσια κρέμα.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Τολμηρή πικράδα και πιπεράτες νότες που αναδεικνύονται μέσα από το παχύρρευστο, μεστό σώμα.

 

SPICY PISTACHIO MACCHIATO

Δοκιμάστε αυτόν τον Ispirazione Palermo Kazaar με γάλα και θα ανακαλύψετε ότι η έντασή του παραμένει αναλλοίωτη. Αν προσθέτετε αφρό γάλακτος στον Ispirazione Palermo Kazaar για να φτιάξετε έναν Espresso Macchiato, θα διαπιστώσετε ότι στην καβουρδισμένη, πικρή ένταση αυτού του καφέ προστίθεται απλά μια αρμονική πινελιά σοκολάτας και καραμέλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

 

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Οι διαφορετικές ποικιλίες καβουρδίζονται ξεχωριστά, έτσι ώστε να αναδειχτούν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε καφέ που περιλαμβάνεται στο χαρμάνι του Ispirazione Palermo Kazaar. Οι περισσότερες ποικιλίες Arabica και Robusta καβουρδίζονται σε μεγάλη ένταση για να αποκτήσουν την πικράδα και το σώμα τους. Η φυσική ποικιλία Robusta καβουρδίζεται πιο ελαφριά και για μικρότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αναδειχτούν ορισμένες από τις λεπτότερες αρωματικές νότες της. Ο τρόπος καβουρδίσματος του Ispirazione Palermo Kazaar αντικατοπτρίζει τις αραβικές και αφρικανικές επιρροές που συναντά κανείς σε όλους τους σκούρους και δυνατούς καφέδες της νότιας Ιταλίας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εντοπίσατε το πικάντικο άρωμα που ταξιδεύει από την Αφρική; Μπορείτε να γευτείτε την τολμηρή πικράδα και τις πιπεράτες νότες να αναδεικνύονται μέσα από το παχύρρευστο, μεστό σώμα. Ο συνδυασμός των ποικιλιών Arabica και Robusta φέρνει την ισορροπία σε αυτόν τον espresso. Αντανακλά τόσο τον παραθαλάσσιο τρόπο ζωής στο Παλέρμο όσο και την πλούσια ιστορία της πόλης. Μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον ήλιο και έναν Ispirazione Palermo Kazaar στη βεράντα, ενώ τα πάντα γύρω σας - από το φαγητό που έχετε μπροστά σας μέχρι την αρχιτεκτονική που σας περιβάλλει - ψιθυρίζουν τις ιστορίες όλων όσων έχουν περάσει από το Παλέρμο.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

60 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ