Ο Dharkan επέστρεψε
Ispirazione Italiana

Ispirazione Firenze Arpeggio

Έντονο
0,50 €
Ispirazione Firenze Arpeggio είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
Ο Ispirazione Firenze Arpeggio είναι ένα χαρμάνι από διαφορετικές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική, με επίκεντρο έναν καφέ από την Κόστα Ρίκα με φυσική γεύση βύνης. Όλες οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι επίσης Arabica και η καθαρότητα αυτής της γεύσης είναι εξίσου ελκυστική με τη Φλωρεντία κατά την περίοδο της Αναγέννησης.
  • OriginalLine
  • 9 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

Έντονος και κρεμώδης καφές

Έντονος και κρεμώδης καφές

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

2

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,50 €

 

 

 Αυτό το εξαιρετικό χαρμάνι αντανακλά πραγματικά τη σπουδαία κουλτούρα της Φλωρεντίας: ένα κέντρο διανόησης στην καρδιά της Ιταλίας που συγκεντρώνει επιρροές από όλη τη χώρα. Το στυλ καβουρδίσματος του Ispirazione Firenze Arpeggio ενώνει αυτές τις επιρροές, συνδυάζοντας τις φρουτώδεις νότες που συνήθως βρίσκουμε στον ιταλικό βορρά με νότες κακάο από τον νότο, και παράγοντας ένα φλιτζάνι βελούδινου, πλούσιου καφέ με κρεμώδη υφή.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Πυκνός και κρεμώδης με έντονες νότες καβουρδισμένων δημητριακών και κακάο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ.

 

HONEYED CANTUCCINI MACCHIATO

Florence’s ability to draw influences from all the country moved us to craft the velvety, dense and creamy Ispirazione Firenze blend – the combination of the fruity notes traditionally found in the North of Italy and those cocoa notes from the South. This sweet spot in the middle marries beautifully with the honey, pine nuts and the crunchy delight of cantuccini of this Latte Macchiato recipe.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

 

(ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ. )

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Ο Ispirazione Firenze Arpeggio δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής προς την κουλτούρα αυτής της πόλης που συνδυάζει στοιχεία από όλη τη χώρα - από τον ανοιχτό βορρά μέχρι τον σκούρο νότο. Το έντονο καβούρδισμα των κόκκων αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε καφέ Ispirazione Firenze Arpeggio. Μπορεί να είναι χαρμάνι, αλλά η κάθε ποικιλία αναδεικνύεται μοναδικά. Το άρωμα βύνης μετατρέπεται σε νότες κακάο που δίνουν σε αυτόν τον espresso τη βαρύτητά του.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Ispirazione Firenze Arpeggio είναι πυκνός και κρεμώδης με έντονες νότες καβουρδισμένων δημητριακών και κακάο. Η κρέμα προσδίδει μια κρεμώδη, βελούδινη υφή που είναι ακαταμάχητη. Θα μπορούσε να τον αποκαλέσει κανείς και έργο τέχνης.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

53 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ