Ο Dharkan επέστρεψε
Master Origin

Indonesia

Έντονο
0,55 €
Indonesia είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
Προέλευση
100% Arabica από την Ινδονησία.
  • OriginalLine
  • 8 Ένταση
  • Espresso 40 ml
  • Lungo 110 ml

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΗΣ

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΩΔΗΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

2

Πικράδα

3

Σώμα

4

0,55 €

 

Indonesia

Η παραγωγή του Master Origin Indonesia Arabica επεξεργασμένου με τη μέθοδο αποφλοίωσης με μερικό στέγνωμα είναι ένας αγώνας στη βροχή. Οι καλλιεργητές στη Σουμάτρα επεξεργάζονται τον καφέ με τη μέθοδο αποφλοίωσης με μερικό στέγνωμα λόγω του υγρού κλίματος. Αφαιρούν τον φλοιό όταν ο καφές είναι μαλακός και υγρός, επειδή οι εκτεθειμένοι κόκκοι ξηραίνονται πιο γρήγορα. Η μέθοδος είναι μοναδική και παράγει την κλασική ινδονησιακή γεύση - βελούδινα παχύρρευστη, άγρια αρωματική με νότες ωριμασμένου καπνού.

 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΠΛΟΥΣΙΟ & ΞΥΛΩΔΕΣ

 

(ΣΥΜΠ. ΦΠΑ)

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Αυτός ο καφές ψήνεται ξεχωριστά με ένα μέτριο και ένα ελαφρώς πιο σύντομο καβούρδισμα. Το ξεχωριστό ψήσιμο αυτού του καφέ από τη Σουμάτρα δημιουργεί την πολυπλοκότητα στις αρωματικές νότες που καταλήγουν στο φλιτζάνι σας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Είναι η παραγωγή του καφέ και οι μοναδικές μέθοδοι καλλιέργειας που κάνουν αυτόν τον κλασικό ινδονησιακό καφέ - Master Origin Indonesia Arabica επεξεργασμένο με τη μέθοδο αποφλοίωσης με μερικό στέγνωμα να αποκτά ένα παχύρρευστο, πλούσιο και βελούδινο σώμα. Είναι άγριος με νότες ωριμασμένου καπνού και τροπικά ξυλώδη αρώματα.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

57 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ