Ο Dharkan επέστρεψε
Decaffeinato

Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato

Έντονο
0,55 €
Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
  • OriginalLine
  • 9 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΚΑΦΕΣ

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΚΑΦΕΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

2

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,55 €

ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΚΑΦΕΣ

Ο Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato είναι εμπνευσμένος από τη Φλωρεντία - ένα κέντρο διανόησης που συγκεντρώνει επιρροές από όλη τη χώρα. Η ιστορία της πόλης αυτής διαμορφώθηκε όχι μόνο από τη γεωγραφική της θέση στο κέντρο της χώρας, αλλά και από την εξέχουσα θέση της στην ιστορία του πολιτισμού. Η Φλωρεντία είναι η γενέτειρα της Αναγέννησης, μια πόλη με μοναδική λογοτεχνική, πολιτική και καλλιτεχνική ζωή. Εδώ γεννήθηκαν πολλές επιρροές και αυτός ήταν ο προορισμός πολλών σημαντικών ανθρώπων. Αυτή η πνευματική πόλη κράτησε τα καλύτερα στοιχεία από κάθε στοιχείο. Στο ίδιο πνεύμα, ο τρόπος καβουρδίσματος του Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato ενώνει αυτές τις επιρροές συνδυάζοντας τις φρουτώδεις νότες που συναντά συνήθως κανείς στον ιταλικό βορρά με νότες κακάο από τον νότο. Ο Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato είναι ένα σκούρο ντεκαφεϊνέ χαρμάνι διαφορετικών ποικιλιών Arabica από τη Λατινική Αμερική που καβουρδίζονται για σύντομο χρονικό διάστημα και αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της έμπνευσης που αντλήσαμε από τεχνίτες με επιρροές από όλη τη χώρα. Συνδυάζει αρμονικά τα ελαφρύτερα αρωματικά προφίλ του βορρά με τις πιο έντονες νότες του νότου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ντεκαφεϊνέ χαρμάνι που ισορροπεί με μοναδικό τρόπο μεταξύ πικρού και γλυκού, και προσφέρει μια δυνατή, κρεμώδη γεύση με έντονες νότες καβουρδισμένων δημητριακών και κακάο. Η λεπτή άλεση δημιουργεί μια βελούδινη κρέμα στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Ο Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato είναι ένα ντεκαφεϊνέ χαρμάνι από διαφορετικές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική, με επίκεντρο έναν καφέ από την Κόστα Ρίκα με φυσική γεύση βύνης. Όλες οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι επίσης ντεκαφεϊνέ Arabica και η καθαρότητα αυτής της γεύσης είναι εξίσου ελκυστική με τη Φλωρεντία κατά την περίοδο της Αναγέννησης.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το σκούρο και βαθύ καβούρδισμα των καφέδων από τη Βραζιλία και την Κόστα Ρίκα αναδεικνύει υπέροχα την ένταση από τις νότες κακάο. Οι πιο φρουτώδεις καφέδες ψήνονται πιο ελαφριά για να διατηρηθεί η ισορροπία αυτής της κάψουλας καφέ χωρίς καφεΐνη. Είναι φόρος τιμής προς το πολύπλοκο στυλ καβουρδίσματος της Φλωρεντίας. Δίνει σε αυτόν τον espresso dolce τη βαρύτητα και την ποιότητά του.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato είναι εξίσου πυκνός και κρεμώδης με την κανονική - όχι ντεκαφεϊνέ - έκδοση. Η αφαίρεση της καφεΐνης δεν υποβαθμίζει τις έντονες νότες καβουρδισμένων δημητριακών και κακάο. Η κρέμα προσδίδει μια κρεμώδη, βελούδινη υφή που είναι ακαταμάχητη.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ, χωρία καφεϊνη, για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές χωρίς καφεΐνη.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55 γραμ.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ