Ο Dharkan επέστρεψε
Decaffeinato

Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato

Έντονο
0,55 €
Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato είναι διαθέσιμο για αγορά σε προσαυξήσεις των 10
  • OriginalLine
  • 10 Ένταση
  • Ristretto 25 ml
  • Espresso 40 ml

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Καβούρδισμα

4

Οξύτητα

3

Πικράδα

4

Σώμα

4

0,55 €

ΚΑΦΕΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Εμπνεόμενοι από τον πρεσβευτή όλων των ιταλικών καφέδων, επιλέξαμε να μην μιμηθούμε αλλά να καβουρδίσουμε τη δική μας εκδοχή. Ο ristretto είναι η πεμπτουσία της εμβληματικής ιταλικής κουλτούρας γύρω από τον καφέ. Δεν αντανακλά τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μιας πόλης, αλλά αντιπροσωπεύει το σύνολο της Ιταλίας. Είναι η μόδα, η τέχνη, η κουζίνα... Είναι η σταθερή κομψότητα και υπεροχή της Ιταλίας εν γένει. Εμπνεόμενοι από τον πρεσβευτή όλων των ιταλικών καφέδων, επιλέξαμε να μην μιμηθούμε αλλά να καβουρδίσουμε τη δική μας εκδοχή. Ο Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato είναι η δική μας εκδοχή του κλασικού καφέ με δύο μικρές διαφοροποιήσεις. Όπως ο κανονικός, έτσι και ο Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato είναι ένα χαρμάνι διαφορετικών ποικιλιών Arabica και Robusta, ένα μπουκέτο αντιθέσεων από όλο τον κόσμο που συνδυαστικά αναπαράγουν την εμβληματική ιταλική γεύση, ακόμα και μετά την αφαίρεση της καφεΐνης. Ο Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato έχει μέτριο-σκούρο καβούρδισμα. Με μια μικρή μόνο γουλιά, το χαρμάνι αυτό αποκαλύπτει όλη την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων του. Είναι ένας καβουρδισμένος και δυνατός καφές με φρουτώδεις νότες και μια "ιδέα" οξύτητας. Είναι ένα προφίλ αντάξιο ενός πρεσβευτή. Ένας καφές που εξηγεί το πάθος των Ιταλών για τον καφέ και την κυρίαρχη θέση του στις καθημερινές τους συνήθειες.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Οι Ιταλοί λένε ότι ο καλός καφές πρέπει να πληροί τα τέσσερα Μ: miscela, macinazione, macchina και mano. Η δημιουργία του Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato, με σεβασμό προς αυτήν την κλασική ιταλική αρχή, ξεκινάει με το χαρμάνι (miscela). Ο Ristretto Decaffeinato της Nespresso είναι μια εκλεπτυσμένη συνταγή με ποικιλίες Arabica και Robusta χωρίς καφεΐνη, καθεμία από τις οποίες συνεισφέρει στη δημιουργία αυτής της εμβληματικής ιταλικής γεύσης με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Δημιουργήσαμε αυτόν τον καφέ έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την υπεροχή της ιταλικής κουλτούρας και του ιταλικού καφέ. Πάνω σε μια ουδέτερη βάση από Arabica Βραζιλίας προσθέσαμε μια μικρή δόση Robusta από τη νότια Ινδία. Η προσθήκη αυτή προσδίδει ένταση στον Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε έναν ντεκαφεϊνέ καφέ με μοναδικά δυνατή γεύση. Οι πιο εκλεκτοί Arabica της Νότιας Αμερικής και της Ανατολικής Αφρικής προσθέτουν μια ζωηρή φρουτώδη νότα στον Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Το αργό και ξεχωριστό καβούρδισμα των ντεκαφεϊνέ ποικιλιών Arabica και Robusta αναδεικνύει όλα τα αρώματα στον Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato την πλούσια και καβουρδισμένη γεύση του. Το δεύτερο Μ του κανόνα που ακολουθούν οι Ιταλοί barista είναι το macinazione. Η λεπτή άλεση βοηθάει στη δημιουργία αυτής της εμβληματικής ιταλικής δυνατής και μεστής γεύσης. Με τον Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato, τιμάμε τη μακρά σειρά ειδικών στα χαρμάνια και το καβούρδισμα που έχει αναδείξει η Ιταλία.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato - όπως και η αυθεντική κάψουλα Ispirazione Ristretto Italiano - είναι έντονα καβουρδισμένος αλλά ισορροπημένος με απαλές νότες κακάο. Ίσως αντιληφθείτε την απαλή οξύτητα και τις φρουτώδεις νότες που κάνουν αυτήν την κάψουλα Nespresso χωρίς καφεΐνη τόσο ιδιαίτερα πολύπλοκη. Είναι ένα προφίλ αντάξιο ενός πρεσβευτή. Ένας καφές που εξηγεί το πάθος των Ιταλών για τον καφέ και την κυρίαρχη θέση του στις καθημερινές τους συνήθειες. Εκχυλίζεται στο τυπικό μέγεθος των 25 ml και σύντομα θα καταλάβετε πόσο δίκιο έχουν οι Ιταλοί. Μια σταγόνα υπέροχης γεύσης αποδεικνύει ότι η τελειότητα κρύβεται πραγματικά στην απλότητα.

Συστατικά και Αλλεργείες

10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ για το σύστημα Nespresso.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καβουρδισμένος και αλεσμένος καφές, χωρίς καφεϊνη.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ (ΓΙΑ 10 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)

55g.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ